ntrn 09.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Potrzebuję piekarnika. Wolę piekarnik do zabudowy, bo jak już się go zabuduje, to będzie ładniej wyglądał niż wolnostojący i będzie zajmował mniej miejsca. Jego zabudowa możliwa byłaby jednak dopiero najwcześniej za 2 miesiące. A piekarnika potrzebuję już teraz... W związku z tym mam pytanie: Czy mogę go używać bezproblemowo bez zabudowania a jedyną jego wadą będzie to, że taki niezabudowany będzie brzydko wyglądał czy też może będą jeszcze dodatkowe problemy? Zamierzam zamówić przez internet i ta niepewność to jedyne, co mnie powstrzymuje... Mówiąc krótko: Czy jak tylko przesyłka dotrze to montaż piekarnika niezabudowanego to będzie po prostu wyłącznie wsadzenie kabla do kontaktu czy też może konieczne jest jeszcze jakieś bawienie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 09.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Można, jeśli jest elektryczny. Moja teściowa tak używa od pewnego czasu i nic się nie dzieje. Spokojnie możesz zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu00 10.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Przecież taki piekarnik nie wie czy juz jest zabudowany czy nie Bedzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 10.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Potrzebuję piekarnika.... ... Mówiąc krótko: Czy jak tylko przesyłka dotrze to montaż piekarnika niezabudowanego to będzie po prostu wyłącznie wsadzenie kabla do kontaktu czy też może konieczne jest jeszcze jakieś bawienie się? Mówiąc krótko do podłączenia wezwij elektryka, chyba że gwarancja jest dla Ciebie nieistotna. Zanim postawisz sprawdź w instrukcji czy może stać bezpośrednio na ziemi, niektóre modele muszą mieć dopływ powietrza od dołu - postawisz to na jakichś klockach drewnianych i będzie OK. Uważaj na boki, które są nieosłonięte tak aby się nie poparzyć i nie zalać ich płynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 10.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Przecież taki piekarnik nie wie czy juz jest zabudowany czy nie Bedzie działał Pokulałam się ze śmiechu! W sumie mój też nie wiedział, że nie jest zabudowany i działał bez opakowania przez jakieś 3-4 tygodnie. Nic się nie działo. Myślę, że spokojnie możesz go używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreikainnen 10.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jeśli nie ma żadnych udziwnień przy podłączaniu to nie będzie problemów z takim piekarnikiem, będzie miał wręcz idealna wentylacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts