emilus18 15.07.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 i mój Aniołek z przyjacielem po zakończeniu roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 29.07.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) No i nasze piękne tujki - teraz tylko czekają aż znajdziemy chwilę żeby je posadzić... https://lh5.googleusercontent.com/-f0EPVbqpeZI/UBWCeejyafI/AAAAAAAAA44/f2Wn43OU_y4/s912/IMG_2245%255B1%255D.jpg Na razie mogę tylko w takiej formie bo zdjęcie mam za duże:( i już przygotowany grunt pod roślinki:) https://lh6.googleusercontent.com/-CLXyxBB1Fug/UBWC0s0S56I/AAAAAAAAA5A/SNrjBjtHk1E/s720/IMG_2244%255B1%255D.jpg Edytowane 29 Lipca 2012 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.08.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 No i już tujki posadzone:) Co prawda na razie tylko na jednej długości działki, ale zaawsze oko cieszy:D Jak pozmniejszam zdjęcia - to coś wrzucę dla potomnych:D W każdym razie nieźle się naharowałam dziś przy sadzeniu 60szt, geowłókninie i korze - ale to sama radośc przecie:D TYlko spiekłam sie na raka bo w opalaczach wyszłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 29.01.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No i cóż... czas odświeżyć moje pisanie powoli Szukam koncepcji na pokoik córki - strasznie mnie zaczyna męczyć o pokój z prawdziwego zdarzenia. Tym bardzie że mamy motywację - czas na malowanie drugiego pokoju dla jej siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 03.02.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mebelki wstępnie wybrane - ale wysłałam parę zapytań do okolicznych zakładów meblarskich. Może będzie taniej... Sklepowe 5 tys... Taki mniej więcej wzór: szafka, komoda, witryna-półeczki, biurko, mała półeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 03.02.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Najbardziej podoba mi się chyba szafa ubraniowa - wygląda na super pakowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.02.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No i pierwsze załamanie za mną Robienie takich mebelków na zamówienie odpada - wychodzi drożej niż ze sklepu więc albo kupimy te wybrane i się totalnie spłuczemy , albo bardzo podobne (wychodzą ok. 2 tys. taniej ale nie ma biurka) podobne - Marylou (Bellamy) - ten regał np. 860 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.02.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No i myślę w końcu o szafce i umywalkach w łazience... Też zakładałam że będzie taniej chcę coś takiego, ale jasne. Na zdjęciu widać dobrze szuflady. Moje co prawda będą trochę mniejsze, ale zakładam że będą się użytkować super. Nie jestem tylko przekonana jakie uchwyty chcę... Na razie czekam na wycenę - ale 3-4 tys. dla fornirowanej szafki ok. 1,8m to mimo wszystko dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.02.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Szafka do łazienki zamówiona Blat ma być dębowy w ciemnym brązie, szuflady acryl beż. Do tego szafka w WC - nareszcie będzie gdzie schować wszystkie szpargały Trochę się boję jak to wszystko wyjdzie... Pokój córci pomalowany Trzeba tylko posprzątać... Chcemy też wymienić gniazdka na białe i założyć listwy. Może do końca miesiąca się uda. Decyzji odnośnie mebelków na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Się rozpędziłam i zamówiłam umywalki 2 szt. ... Cersanit Caspia ring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.02.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 i baterie cyrkon z dekorem Zrobiliśmy też rozeznanie w listwach przypodłogowych. Musimy policzyć mb i zamówić A tymczasem lecę do kosmetyczki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 18.02.2014 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Umywalki i baterie już odebrane łazienka umalowana i prawie przygotowana do zamontowania szafki - tylko jeszcze płytki umyć jeszcze trzeba ... Może w tym tyg. szafeczka będzie gotowa:-P Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 16.03.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) W końcu miałam chwilę żeby zrobić zdjęcia Jeszcze są małe braki w dekoracjach, ale zawsze to już coś Długo wyczekiwana szafeczka w łazience!!! Szafka w WC z podświetleniem i "trzecie życie" szafki która kiedyś wisiała w kuchni. Musieliśmy ją zdjąć ale to dłuższy temat ... Edytowane 16 Marca 2014 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 16.03.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Rozmawiałam też z Panem od mebli o szafie wnękowej do przedpokoju i ewentualnej witrynie do kuchni (w miejsce starej lodówki) ale to baaardzo odległa sprawa. Kasa oczywiście ... Ale mam też good news!! W piątek zabrali nam nareszcie wypoczynek w ramach reklamacji. Po pół roku używania ekoskóra zaczęła pękać i wyglądało to fatalnie. Trochę zachodu jest z takimi reklamacjami, ale warto było Kotek też nam trochę mebelki podrapał, ale przecież co innego reklamowałam więc będą nowiutkie za 2-3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.04.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No i po równiutko 3 tyg przywieźli właściwie nowiutki wypoczynek Nic tylko składać reklamacje Mąż postanowił też na weekend zrobić malowanie w pokoju dla drugiej córci. Ze starszą córcią ustaliłam że będzie to delikatny róż. Wybraliśmy ogrody magnolii Duluxa. Po otwarciu puszki moje dziecko powiedziało " oj mamusia, to chyba będzie wściekły różowy ...ciekawe czy się Oli spodoba..." No i nie wiem czy się spodoba, bo rzeczywiście jest mocno różowy ... Na razie wygląda to tak ... Roletki są fioletowe, więc muszę trochę stonować chyba te ściany spokojnymi zasłonkami (białe, szare??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.04.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No i muszę zmienić żyrandol w salonie ... trochę poprzestawialiśmy meble i teraz zupełnie nie pasuje ani kształtem ani długością. Mąż ciągle zaczepia o niego głową i zawsze mi się za to dostaje ;( Zdjęcia z salonu I mam problem - czy coś takiego będzie pasować? U mnie w markecie jest w promocji -50% ... Ale trochę boję się o jakość światła. Czy coś klasycznego np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 25.04.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No i się powoli dalej wykańczamy Listwy w pokojach córek założone w zeszłym tyg. Od wczoraj mąż z teściem zakładają na dole. Lustro do łazienki zamówione - może będzie w przyszłym tygodniu, choć boję się trochę jak wyjdzie. Zamówiliśmy w brązowej ramie - więc powinno pasować. Nie wiem tylko jak wyjdzie jeden ścięty róg (skos niestety...) Nad oświetleniem będę myśleć w maju - obym zdążyła Posadziliśmy też kilka roślinek przed domem. Niestety kilka jeszcze nie dotarło (składałam reklamację. Obiecali dosłać ale zobaczymy jak to będzie). Może uda mi się zrobić zdjęcie po południu - bo zaraz muszę się zbierać z dzieckiem do lekarza I na koniec: mebelki do pokoju starszej córci zamówione !! Powinny być w poniedziałek :lol2:Ale się cieszę Brakuje tylko zasłonek i karnisza ... ale spróbuję zorganizować żeby wszystko było już ślicznie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 27.04.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Listwy na dole i w przyszłym pokoju Oli - trochę kiepsko zdjęcie wyszło. Jak ustawimy mebelki to może uda się zrobić ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.05.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pokój córci Brakuje jeszcze dodatków, zasłonek (szyją się) i ślicznego białego krzesełka - jakie sobie córcia zażyczyła, ale powoli się wszystko zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 09.09.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jakoś tak nie wychodzi mi to uzupełnianie dziennika ostatnio Trzy tygodnie temu zamówiliśmy drzwi wewnętrzne na górę z firmy VASCO. Nareszcie po prawie czterech latach Dziś zadzwonił pan ze sklepu z pytaniem czy modę wpaść bo ma pilną sprawę... Mam nadzieję że drzwi właśnie przyjechały i nie będzie żadnych dziwnych akcji że coś tam... No i nareszcie pomalowałam sypialnię Zafotkuję później. Jak dam radę... bo mała Oleńka trochę absorbująca jest ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts