Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Emi Sławka i Nisi Z68

Recommended Posts

Wróciłam właśnie ze sklepu... Drzwi przyjechały wszystkie, w wybranym kolorze, ale... drzwi od pralni nie mają szczeliny wentylacyjnej :bash: Pan mi mówi że można by tuleje zamontować - ale ja że "nie", bo jak to będzie wyglądać? Jedne z tulejami a drugie ze szczeliną?!! No to że można podciąć drzwi o 1cm - ale ja na to że w takim wypadku od spodu nie będą miały zabezpieczenia i będą brzydko wyglądać... Pan przyznał rację (wolałabym jej teraz nie mieć). No i co zrobić?? Zostawić takie (może za połowę ceny? i tak im zostaną na sklepie) czy zamówić nowe?? Tylko te 3 tygodnie czekania znowu...

Dodatkowy argument za zamówieniem nowych drzwi - z boku jest WC i tamte mają szczelinę. Dwie pary identycznych drzwi obok siebie ładniej będą wyglądać. Muszę się z tym przespać... Miał ktoś taki problem??

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...

Nie miałam czasu nawet słowa napisać nie mówiąc już o zdjęciach ... teraz za to chora jestem. buuuu

Ale drzwi pięknie zostały wstawione i wszystkim się podobają :wave: A żeby było jeszcze ciekawiej to zrobiliśmy mały lifting salonu i kuchni :p w końcu zaczyna wyglądać na wykończone:wave: tylko żyrandola brak :( nic mi się nie podoba a jak już coś znajdę to jest to nieosiągalne cenowo ...:cry:

teraz już wszyscy chorujemy :( ale w końcu udało mi się zrobić zdjęcia :)

Kuchnia po liftingu - strasznie się cieszę że lodówka w końcu ma swoje miejsce :)

IMG_3102.jpg

i salon. Ścianę z TV chcemy jeszcze przerobić, ale na razie brak i pomysłu i $$ ... i żyrandola ...

IMG_3096.jpg IMG_3095.jpg

Edytowane przez emilus18

• 1 year później...
  • 9 months później...
Super domek, widac że już trochę mieszkacie wiec macie doświadczenie. Zastanawiamy sie z mężem nad podwojnym oknem dachowym w sypialni nad łóżkiem, ogrzewanie podłogowe wiec pod oknami nie bedzie juz grzejników. Zastanawia nas czy to dobry pomysł- latem super ale zima czy nie będzie chłodno w strefie nad głową ? Jak Wasze doświadczenia?