emilus18 09.09.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Wróciłam właśnie ze sklepu... Drzwi przyjechały wszystkie, w wybranym kolorze, ale... drzwi od pralni nie mają szczeliny wentylacyjnej Pan mi mówi że można by tuleje zamontować - ale ja że "nie", bo jak to będzie wyglądać? Jedne z tulejami a drugie ze szczeliną?!! No to że można podciąć drzwi o 1cm - ale ja na to że w takim wypadku od spodu nie będą miały zabezpieczenia i będą brzydko wyglądać... Pan przyznał rację (wolałabym jej teraz nie mieć). No i co zrobić?? Zostawić takie (może za połowę ceny? i tak im zostaną na sklepie) czy zamówić nowe?? Tylko te 3 tygodnie czekania znowu... Dodatkowy argument za zamówieniem nowych drzwi - z boku jest WC i tamte mają szczelinę. Dwie pary identycznych drzwi obok siebie ładniej będą wyglądać. Muszę się z tym przespać... Miał ktoś taki problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.09.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zdecydowałam. Chcę ze szczeliną wentylacyjną, więc niech sobie kombinują:P Powiedzieli że w takim razie może uda się zamontować wszystko wcześniej (w tych jednych zakładając po prostu na czas przymiarek skrzydło z łazienki). Można ?? Można !! (jak się chce:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 09.12.2014 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Nie miałam czasu nawet słowa napisać nie mówiąc już o zdjęciach ... teraz za to chora jestem. buuuu Ale drzwi pięknie zostały wstawione i wszystkim się podobają A żeby było jeszcze ciekawiej to zrobiliśmy mały lifting salonu i kuchni w końcu zaczyna wyglądać na wykończone:wave: tylko żyrandola brak nic mi się nie podoba a jak już coś znajdę to jest to nieosiągalne cenowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.12.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) teraz już wszyscy chorujemy ale w końcu udało mi się zrobić zdjęcia Kuchnia po liftingu - strasznie się cieszę że lodówka w końcu ma swoje miejsce i salon. Ścianę z TV chcemy jeszcze przerobić, ale na razie brak i pomysłu i $$ ... i żyrandola ... Edytowane 13 Grudnia 2014 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.12.2014 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) korytarz na poddaszu pięknie odmalowany i już z drzwiami. Prezentuje się super!! i drzwi z bliska Edytowane 14 Grudnia 2014 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ermua 16.12.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 oto mężowa kuchnia - 11.500 brutto z montażem. Bez AGD oczywiście. I bez tego okropnego okapu ... http://lh5.ggpht.com/_AXAtQ6KewuE/TE8zRyZijnI/AAAAAAAAABY/9ShQfyhoBQw/s720/savana%20heban%20ammara%20ok%201.JPG Ostra wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qunka 30.09.2016 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Super domek, widac że już trochę mieszkacie wiec macie doświadczenie. Zastanawiamy sie z mężem nad podwojnym oknem dachowym w sypialni nad łóżkiem, ogrzewanie podłogowe wiec pod oknami nie bedzie juz grzejników. Zastanawia nas czy to dobry pomysł- latem super ale zima czy nie będzie chłodno w strefie nad głową ? Jak Wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts