Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ochrona domu Poznań

Recommended Posts

Gość Gosc_gość

Mi kolega, który zajmuje się alarmami i dużymi systemami zabezpieczeń poleca dowolną agencję ochrony zrzeszoną w stowarzyszeniu Monitoring Wielkopolski

http://www.monitoringwielkopolski.pl np. "Pewność"

Mają w tej chwili zrzeszonych 11 agencji ochrony i z jedną podpisujesz umowę, a w razie interwencji przyjeżdża patrol agencji zrzeszonej najbliższy lokalizacji w danym momencie.

Też jestem zainteresowany tym tematem. Opinie o firmach ochroniarskich są różne. Monitoring Wielkopolski może okazać się dobrym rozwiązaniem. Prawda jest taka, że najważniejsza jest szybkość reakcji a w przypadku MW jest na to duża szansa ze względu na ilość zrzeszonych firm i grup interwencyjnych. Czy ktoś korzysta z tego rozwiązania? Jeśli tak to którą firmę wybrał i i le płaci?

Gość Gosc_gość
Też jestem zainteresowany tym tematem. Opinie o firmach ochroniarskich są różne. Monitoring Wielkopolski może okazać się dobrym rozwiązaniem. Prawda jest taka, że najważniejsza jest szybkość reakcji a w przypadku MW jest na to duża szansa ze względu na ilość zrzeszonych firm i grup interwencyjnych. Czy ktoś korzysta z tego rozwiązania? Jeśli tak to którą firmę wybrał i i le płaci?

Mi kolega poleca Pewność i podobno dają rabaty ładne.

Można zejść do 60zł/miesiąc - ale o tym to się niedługo przekonam jak mi zainstaluje alarm i się do nich zgłoszę :roll:

czyli nadal nic nie wiemy :(

No niestety. :)

Ja mam jeszcze trochę czasu więc będę śledził wątek.

Od siebie dodam, że oferty na monitoring jakie dostałem to:

Hunters - 60zł

Solid - 80zł

Juwentus - 122zł !!! :o :o :o

Tyle od siebie, może ktoś zdradzi ile jemu zaproponowali. I ile chcą za fałszywy alarm, a co ważniejsze czy np. pierwszy fałszywy alarm jest w cenie.

Pozdrawiam!

Członkowie "Porozumienia" oddali do wyłącznej dyspozycji centrum 20 załóg interwencyjnych w tym 10 na terenie Poznania ( w okresie świąt i nocy sylwestrowej 20) i 9 grup interwencyjnych w miejscowościach: Leszno, Kościan, Śrem, Piła, Sława Śl., Gniezno, Mogilno, Września i Nowy Tomyśl. Uzbrojonych w broń palną krótką i odpowiednio i systematycznie szkolonych przez własną Niepubliczną Placówkę Szkoleniową "OBRONA". Działają one w 24 godzinnym systemie dyżurów.

czyli ta 10 jednostek to niewiele jak na miasto Poznań i okolice