wojtek31 10.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witajcie mam pytanie czy ktoś z Was korzysta z ochrony domu jak tak to ile to kosztuje i czy działa? pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a czy interesują Cię opinie ludzi tylko i wyłącznie z okolic Poznania?Jeżeli nie - to poczytaj wątki z hasłem SOLID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek31 11.05.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 raczej okolice Poznania i Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 11.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mi kolega, który zajmuje się alarmami i dużymi systemami zabezpieczeń poleca dowolną agencję ochrony zrzeszoną w stowarzyszeniu Monitoring Wielkopolskihttp://www.monitoringwielkopolski.pl np. "Pewność" Mają w tej chwili zrzeszonych 11 agencji ochrony i z jedną podpisujesz umowę, a w razie interwencji przyjeżdża patrol agencji zrzeszonej najbliższy lokalizacji w danym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek31 15.05.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a z jakich korzystacie ? i czy jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i mat 15.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Też jestem zainteresowany tym tematem. Opinie o firmach ochroniarskich są różne. Monitoring Wielkopolski może okazać się dobrym rozwiązaniem. Prawda jest taka, że najważniejsza jest szybkość reakcji a w przypadku MW jest na to duża szansa ze względu na ilość zrzeszonych firm i grup interwencyjnych. Czy ktoś korzysta z tego rozwiązania? Jeśli tak to którą firmę wybrał i i le płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Też jestem zainteresowany tym tematem. Opinie o firmach ochroniarskich są różne. Monitoring Wielkopolski może okazać się dobrym rozwiązaniem. Prawda jest taka, że najważniejsza jest szybkość reakcji a w przypadku MW jest na to duża szansa ze względu na ilość zrzeszonych firm i grup interwencyjnych. Czy ktoś korzysta z tego rozwiązania? Jeśli tak to którą firmę wybrał i i le płaci? Mi kolega poleca Pewność i podobno dają rabaty ładne. Można zejść do 60zł/miesiąc - ale o tym to się niedługo przekonam jak mi zainstaluje alarm i się do nich zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek31 15.05.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 czyli nadal nic nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i mat 15.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 czyli nadal nic nie wiemy No niestety. Ja mam jeszcze trochę czasu więc będę śledził wątek. Od siebie dodam, że oferty na monitoring jakie dostałem to: Hunters - 60zł Solid - 80zł Juwentus - 122zł !!! Tyle od siebie, może ktoś zdradzi ile jemu zaproponowali. I ile chcą za fałszywy alarm, a co ważniejsze czy np. pierwszy fałszywy alarm jest w cenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Członkowie "Porozumienia" oddali do wyłącznej dyspozycji centrum 20 załóg interwencyjnych w tym 10 na terenie Poznania ( w okresie świąt i nocy sylwestrowej 20) i 9 grup interwencyjnych w miejscowościach: Leszno, Kościan, Śrem, Piła, Sława Śl., Gniezno, Mogilno, Września i Nowy Tomyśl. Uzbrojonych w broń palną krótką i odpowiednio i systematycznie szkolonych przez własną Niepubliczną Placówkę Szkoleniową "OBRONA". Działają one w 24 godzinnym systemie dyżurów. czyli ta 10 jednostek to niewiele jak na miasto Poznań i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek31 18.05.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Solid mi dziś zaproponował 50 zł + vat - warto czy brać coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja od 7 lat na solidzie się nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts