lizard 20.11.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Mam omurowany komin stalowy o srednicy 125mm, wykonawca namawia mnie na kocioł gazowy z zamknietą komorą spalania. Taki kocioł wymaga specjalnego koncentrycznego komina. On twierdzi że wykona taki przewód wpuszczjąc do mojego komina dodatkową rurę. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 20.11.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jest to możliwe,wystarczy zamontować wewnątrz istniejącej rury Ř 125 odpowiednią i koniecznie stalową rurę której zadaniem będzie odprowadzenie spalin z kotła i mamy kompletny system powietrzno - spalinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAJAC 21.11.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 BARDZO DOBRY SPOSÓB, TANI I DOPUSZCZALNYWSUNĄĆRURE FI80 ,KOŃCÓWKE KOMINA I GOTOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 dzięki za odpowiedzi... rozumiem,że taki komin musi zwieńczyć jakaś specjalna końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizard 22.11.2003 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 ... no widać, że jestemrzdkim gościem na forum... Ten "GOŚĆ" to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts