Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inter-Decor żory

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 1 year później...
Gość 80mariusz80
podpinam się pod pytanie. Czy ktoś zamawiał tam wylewki?

Podnoszę pytanie.

Jestem zainteresowany tą firmą, dali mi dobrą cenę na drzwi z Hoermanna, obsługa miła i kompetentna.

Zainteresowany jestem ich wylewkami, na allegro chwalą się że mają stałą ekipę od paru lat (dla mnie to duży pozytyw). Chciałbym ich zweryfikować przed dalszą współpracą; dlatego proszę o klientów o opinie.

Pozdrawiam.

• 1 year później...

lac posadzki po 9zl to zadna sztuka.gdybym mial taka cene musialbym kupic 10maszyn.gosc zbija cene i w jego regionie posadzkarze moga sie wkurzac ostro.kiedy czytam na allegro takie ceny smiac sie chce.niech wylewa po 12 dopiero pogadamy.kazdy dobre bajki cisnie zaby przyciagnac klienta.niech napisze lepiej jaki piasek musi byc pod parkiet czy deske klejona by posadzka miala odpowiednia wytrzymalosc na scinanie.niech powie jak wazne jest by piasek byl przykryty na budowie zeby nie "wciagnal"deszczowki,jak nadmiar wody przy urabianiu zwieksza skorcz betonu.jak nalezy pielegnowac wylana posadzke.ciekawe co za patenty ma szanowny posadzkarz ze leje przy-10st C.piasek jest zmarzniety i mixokret go nie urobi choc nie wiem co.

a najlepsze jest to:bash:

Informacja dla konkurencji

Zanim będziecie do Nas dzwonić, w sprawie

braku pracy, zastanówcie się co poprawić

w jakości wykonanych posadzek,

abyście, tak jak My, robili w zimie nawet do -10st oraz w święta!!

troche pokory czlowieku bo pewnie w twoich okolicach sa duzo lepsi od ciebie

Tylko u Nas wykonanie wylewek betonowych z MATERIAŁEM

skoro sie tak rwiesz do robienia z materialem to znaczy ze sypiesz mniej cementu albo lejesz za cienko,ale najprawdopodobniej jestes strasznie pazerny