J316vision 10.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jestem na etapie samodzielnego docieplania budynku, tynk nakładany pacą wymaga zespołu kilku osób i wprawnej ręki. Słyszałem o możliwości nakładania tynku wałkiem dającego całkiem ciekawy efekt. Czy ktoś może mi poradzić jaki tynk do tego się nadaje i jak w rzeczywistości wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adasko 23.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam, ja u siebie zastosowałem tynk rolkowy firmy Kabe http://www.farbykabe.pl/index.php?pid=39&cid=23&prid=90nakładany wałkiem z masy gąbczastej. W miarę szybko i sprawnie się nakłada. W sumie całkiem nieźle wygląda. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J316vision 01.06.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzięki! A jak było z nakładaniem tynku? Wygląda na to, że będę to musiał robić sam i obawiam się by nie wysychało na łączeniach nim przesunę rusztowanie lub zejdę poziom niżej. Gdyby mógł Pan na e-mail przesłać jakieś fotki byłbym wdzięczny. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 27.05.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 odnawiam temat. Ma ktoś zdjęcie elewacji wykonanej takim sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts