badboyryba-M05aL 10.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witajcie, Kto ma posadzkę Agila Sols?Jakie są jej plusy w porównaniu do tradycyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzanna rycząca 24.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 witam.Mam znajomego ok.Bydgoszczy który zdecydował się wylać Agilę w swoim domu w połowie roku 2010. Na początku był pod wrażeniem profesjonalizmu producenta posadzki jak i wykonawcy autoryzowanego. Ale po roku kiedy wykończył dom i wprawadził sie do wymarzonego domu już po miesiącu czasu zaczeły odpadać płytki w garażu, trzy miesiące trwały przypychanki między inwestorem a wykonawcą i producentem posadzki i w końcu ta duża firma przyznała że wylewka która została wylana i w szcególności jej grubość "i uwaga" ok3,5cm jest nie wystarczająca. Pod ciężarem samochodu posadzka zaczeła pękać w drobny mak.Każdy kto chce wylać taką posadzkę niech się głęboko zastanowi czy pochodna gipsu może być wytrzymała na posadzkę? jeszcze jedno , ten wiodący producent już w zeszłym roku zwiększał grubość zalecanej wylewki kilkukrotnie. Koledze wylali w domu ok.3-3,5cm , a teraz leją już ponad 5cm i co ciekawe koszt materiału i wykonania jest ciągle podobny w granicach 35zł. za m2.wkrótce jeśli uda mi się załatwić zdjęcia to kilka ich wkleje , jak ładnie to pękało!!! szukam także osób które miały podobne problemy z tą posadzką, mój kolego jest bardzo zajętym człowiekiem i ma już to w nosie, ale mi to niedaje spokoju!!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts