krzychu74 09.04.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Ponieważ po wybudowaniu parteru zostało mi dość dużo pustaków 24cm (beton komórkowy) i na pewno ich wszystkich nie wykorzystam do budowy poddasza, mój wykonawca zaproponował mi zrobienie z nich ściany a dopiero na niej postawienie słupków podtrzymujących dach (będą wtedy o ponad połowę krótsze). Zastanawiam się nad tym gdyż w projekcie ma słupy schowane w ściankach, ale na pewno będzie problem z tynkowaniem tych miejsc (ewentualnie trzeba by dać gipsokarton) a w powyższy sposób bym tego uniknął. Co Wy o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 Zdecydowanie odradzamy - to bardzo niebepieczny w konsekwencjach pomysł! Materiał najprościej odsprzedać tam, gdzie się go kupiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu74 09.04.2002 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 dzięki, na pewno posłucham tej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts