emilus18 10.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Czy ktoś coś wie o firmie MATEX z Płocka - Pan L.Sieradzki? Zastanawiam się nad budową z tą firmą "pod klucz" - a ofertę maja ciekawą i przede wszystkim normalną, tj.SSO (bez dachu) - ok 125 tys bruttoStan deweloperski - ok. 252 tys bruttoPod klucz ok 350 tys brutto Wygląda to bardzo przyzwoicie. Tylko czy nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmazur 18.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Za jaką powierzchnię (jaki projekt) taka wycena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.05.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 projekt z68 wyjdzie ok 165m użytkowej po przeróbkachale mam wątpliwości co do tego gościa... mailowo OK, ale jak przychodzi do spotkania, to albo ma rozładowany tel, albo odwołuje bo nie dojedzie - podobno nie jest zmotoryzowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRB MATEX 06.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Szanowni państwo, nie każdy ma szczęście być zmotoryzowanym, każdy może mieć rozładowany telefon. Według mnie nie powinny się liczyć takie rzeczy tylko sam fakt w jaki sposób budujemy. Cały czas sprawuje nadzór nad budową i nie zawsze jestem w stanie dotrzeć na miejsce na czas, gdyż mam do wykonania ważne prace na budowie. Wolelibyście państwo wybrać firmę której właściciel przyjeżdża na budowę raz na dwa tygodnie z wystawioną fakturą, czy firmę której właściciel sam sprawuje obowiązki kierownika i pracownika i ma wgląd we wszystkie wykonywane prace jak również w poczynania swoich pracowników . Zastanówcie się państwo sami i dokonajcie słusznego wyboru . Proszę o nie psucie mi opinni na którą ciężko pracowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFIX 08.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Szanowni państwo, nie każdy ma szczęście być zmotoryzowanym Osobiście nie wyobrażam sobie poważnego przedsiębiorcy bez środka transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts