esjotbe 10.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam forumowiczów i lurkerów forum muratora.Mam do sprzedania działkę w Markach-Strudze Czarnej (woj. mazowieckie). http://img231.imageshack.us/img231/6682/zdjeciadzialki.jpg Kontakt w sprawie ogłoszenia: Daniel 0-606395222 Oto podstawowe dane dotyczące działki: Lokalizacjawojewództwo: Mazowieckiepowiat: wołomińskimiejscowość: Markidzielnica: Czarna Strugaulica: Graniczna, Proj. Kolorowa, Proj. Amarantowaspokojna okolica, niska zabudowa, las, poczta, autobus/PKS, szkoła, przedszkolePowierzchniacałkowita: 930 m. kw. Pozostałe informacjedroga dojazdowa: utwardzona OpisDziałka budowlana. Prostokątna, sucha, słoneczna. Objęta miejscowym planem zagospodarowania przestrzenego (nie ma konieczności uzyskiwania WZ) II,III lub IV linia zabudowy od ul. Granicznej (do wyboru 3 działki). Położenie: w spokojnej i zielonej okolicy; blisko lasu; niecałe 2km od lasów Puszczy Słupeckiej i Rezerwatu Łęgi Czarnej Strugi; ~1km do rzeki Czarnej; ok. 1km do ul. Piłsudskiego. W sąsiedztwie zabudowy jednorodzinnej i szeregowej. Blisko wyasfaltowana ulica Graniczna, tamże dostęp do mediów (prąd, woda).Dojazd od ul. Granicznej utwardzonym odcinkiem proj. ul. Kolorowej (do II i III linii zabudowy)BEZ POŚREDNIKÓW. CENA DO NEGOCJACJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esjotbe 12.05.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tak jak obiecałem - dorzuciłem fotki Kolejne niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esjotbe 10.07.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts