vitaminca 10.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 czy ktoś budował z firmą dach mur z jabłonnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 14.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jabłonna - z Jabłonny, uściślając Chodzi Ci zapewne o hurtownię? Jeśli tak, to cieszy się dobrą opinią również tu na forum. Kilkakrotnie korzystałem z ich usług z zadowoleniem. Cenowo również, nie ściemniają, że zniżki dać nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JakMi 16.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Solidna firma, szybko, sprawnie, bez fuszerki. Najważniejsze, że dobrzy doradcy, pomogą w problemie. Każda uzyskana informacja jest pomocna. Polecam bardzo tę firmę. Dzięki Tej firmie w ciągu roku od rozpoczęcia budowy wprowadziłem się ze swoją rodziną do nowego domu. Jeszcze raz polecam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annd 21.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam,podciągnę temat. Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z firmą Dach-mur? Uściślę, że budowlane - rozmawiamy z nimi na temat budowy naszego domu do stanu deweloperskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fox503 29.04.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam, Chciałem odświeżyć temat firm dekarskich z okolic Jabłonny Prosiłbym o przedstawienie doświadczeń z firmami:- DachMur- Dachekspert - TopDach- DachCeramik Te firmy znalazłem w naszej okolicy, chciałbym z jedną z nich wykonać pokrycie dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 29.04.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jestem w trakcie współpracy z firmą TopDach. Co prawda nie powinno się "chwalić dnia przed zachodem słońca" ale jak do tej pory współpraca układa się dobrze. Pan Paweł nawet jak nie odbierze telefonu, stara się oddzwonić lub przesyła informacje e-mailem. Ostatecznie wypowiem się po zakończeniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz5 31.08.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jaka decyzja zapadła? Czy Dach-mur budował wasz dom. Ja jestem w trakcie rozmów wykonania dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 07.09.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ja mogę śmiało polecić Dach Ceramik. Kładli u mnie 3 lata temu dachówkę, poza tym znam kilkanaście innych domów na których robili. Okna dachowe zakładali. Jestem zadowolony z wyników. Do tego miła atmosfera współpracy, terminowo. O innych firmach nic nie wiem to się nie wypowiadam, ale Dach Ceramik z Jabłonny mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz5 07.02.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Jak współpraca z firmą dach mur??? Ja się zawiodłem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 29.04.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 zbyszekz5 napisał: Jak współpraca z firmą dach mur??? Ja się zawiodłem:( Mi Dach Mur Jabłonna budowal stan surowy zamkniety pare lat temu. Wspolpraca dobra, ale po czasie oceniam wykonanie dosyc kiepsko. Zrobili kilka solidnych bledow, do tego estetyka i dokladnosc wykonania niestety bardzo miznerna, co przeklada sie potem na wyzsze koszty przy wykonczeniu. Dom mi zbudowali za wysoko o dobre 25cm. Zamiast 2 malych stopni sa 4. Jak to sie przeklada na wyglad wiadomo. Sciany dosyc krzywe. Jakas katastrofa porzy tynkowaniu, przy wtsawianiu kabiny prysznicowej trzeba bylo solidnie kuc, bo kata nie bylo sciany szczytowe zamiast rowno przyciac ceramike, zrobili jakies schodki, nie szlo tam sensownie przez to ocieplenia wlozyc ponad sciane szczytowa strop masakra, Chyba z 5cm roznicy wyokosci miedzy 2 koncami domu. Wyszlo przy wylewce rzecz jasna... strop i chudziak byl totalnie zachlapany zaprawa z murowani scian. Nie szlo bez skuwania polozyc styropianu. I mozna tak dlugo niestety Czy maja ta sama ekipe murarzy co 5 lat temu, tego niestety nie wiem. Sam dach byl zrobiony duzo lepiej niz czesc murowana. W opinii innych dekarzy nie mojej. Zrobili tylko pare dziur w folii i wogole tego nie zabezpieczyli :-/ Generana wspolpraca 4 Czesc murowana 3- Czesc dachowa, 4+ marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts