milew 11.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mam zlew teka aura 60 i potrzebuję wybić dziury do baterii i do korka. Czy jest to ryzykowna operacja?może jakieś wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 najlepiej niech ci kamieniarz to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mamy ten sam model zlewu tylko szerszy i Pan, który nam montował kuchnię mówił, że z tym wybijaniem to róznie bywa i sam preferuje wiercenie - tak też zrobił i wszystko jest ok! Oczywiście wymagane odpowiednie wiertło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 04.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ja głupia myślałam, że taki zlew kupuje się już z otworami A tak z innej nieco beczki - macie może kolor antracyt? Przymierzam się do takiego, ale trochę się boję, że na tak ciemnym będzie widać każdy zaciek... Teraz mam zlew stalowy i mam już nieco dosyć tego ciągłego pucowania. Może więc lepszy będzie kolor agat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 saraha tutaj pisalam o antracytowym zlewie z frankehttp://forum.muratordom.pl/zlewozmywak-kamienny-peka,t151610.htm Co do dziur to my mielismy juz naciete 3 od spodu i byly na nich naklejki, maz tylko puknal i wybil do konca na baterie i dozownik do plynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 05.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ha... a właśnie w Twoim dzienniku zapytałam o ten dozownik część pytania (jak się go montuje) już nieaktualna w takim razie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts