ela.sk 11.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam! Jestem właśnie w trakcie badań etnograficznych poświęconych astmie w celach szkolnych(zbliża się sesja;). Inaczej niż badania socjologiczne opierają się one na indywidualnych rozmowach, a nie wypełnianiu ankiet. Taka rozmowa odbywa się przez Internet - za pomocą e-maila, gadu-gadu lub przez inny komunikator. Szukam osób chorych na astmę oraz ich bliskich, aby porozmawiać z nimi o tym, jaki mają stosunek do choroby, jak sobie z nią radzą, co sprawia problemy. Mam nadzieję, że ktoś z Was zdecyduje się mi pomóc, a przy okazji jego opinia pomoże utworzyć obraz choroby, jaką jest astma. Chętnych proszę o kontakt: [email protected], nr gadu 8265521, skype Ela Skokowska Pozdrawiam serdecznie, Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts