amatlea 11.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dojrzewam powoli do zakupu pralki i wygląda na to, że uparłam się na Miele...Wybrałam sobie jakiś miesiąc temu fajny model 3241 w cenie na którą ostatecznie byłam w stanie namówić męża, ale dziś doznałam szoku, bo pralka ta kosztuje teraz o ponad 1000zł więcej...W tym układzie nie moge sobie na nią pozwolić, więc szukam tańszego modelu Miele.Znalazłam 1713 i 1614. Czy ktoś może coś o nich napisać? Czy warto? Czym się różnią od siebie i od pozostałych pralek Miele? Dlaczego nie ma ich na stronie Miele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 11.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dlaczego nie ma ich na stronie Miele? A moze sa to juz modele, ktore "zeszly z tasmy"? Jesli jeszcze znalazlas je, to byc moze sa to ostatki. Mialam tak z lodowka kiedys, upatrzylam sobie, a w miedzy czasie ta juz zniknela ze strony Miele (choc w sklepach jeszcze byly), spytalam bezposrednio w firmie i dostalam odpowiedz, ze wszedl nowy model i tego juz nie bedzie. Uzywam obecnie pralke Miele prastara, sprawuje sie dobrze, choc z pewnoscia ma funkcji duzo mniej jak maja teraz, nie narzekam jednak na jakis brak funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 11.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ja mam Miele 1734.Użytkuję dużo od ok.2lat.W zasadzie używam 3-4 programów.Jestem bardzo zadowolona.Polecam Miele.Mam zamiar dokupić suszarkę też Miele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 11.05.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No właśnie 1734 brałam pod uwagę, ale miesiąc temu była jeszcze w moim zasięgu, a teraz naprawdę jest dużo droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 12.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tzn.ile kosztuje teraz?Ja kupiłam za ok.3 000 w Saturnie w czasie akcji żer dla skner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 12.05.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 W necie 1734 kosztuje teraz ponad 5000zł. Miesiąc temu w necie kosztowała ok.4000zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 12.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ludzie!!!!A dlaczego tyle!Poszukaj w niemieckim sklepie internetowym ze sprzętem AGD.Być może,że nawet po doliczeniu transportu ,wyjdźie taniej.Ja też kupiłam wtedy po korzystniejszej cenie niż w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 12.05.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przy obecnym kursie Euro - wcale nie wychodzi o wiele taniej w niemieckich sklepach internetowych do tego transport - czy przesyłka - wychodzi podobnie - i jeszcze napisy są po niemiecku...ja swoją Miele 4466 kupiłam taniej o ponad 2000 tyś. zł. A kiedy swoją kupowałaś? Orientujesz sie może kiedy będą te promocje w media markt czy tego nikt nie wie? No i dlaczego akurat ten model wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 12.05.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Anulkaa,a możesz zdradzić ile kosztowała Twoja pralka? Próbuję sie dodzwonić do Media M. i spytać o ceny, ale nikt nie odbiera a nie mam czasu pojechać w najbliższym czasie Czyli generalnie rzecz biorąc jak zwykle mam totalnego pecha - znając życie to pewnie za parę miesięcy dopiero będzie taka akcja w MM a ja potrzebuję pralkę za jakiś miesiąc max. Pamiętam, że była promocja z tym vatem jakoś w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 12.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przepraszam amatlea, że tak wcinam się w Twój wątek, ale ja też mam dylemat pralkowy. Tylko mnie zainteresowała pralka parowa LG WD-14440FDS. Słyszałam o pralkach LG bardzo dobre opinie m.in., że są bardzo ciche i na silnik mają 10 lat gwarancji. Czy użytkuje ktoś może taką pralkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 12.05.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to faktycznie nieźle - Twój model jest "wypasiony", a jak mówiłam teraz w tej cenie w necie są najniższe modele...Ja to mam pecha...W ogóle mnie zastanawia to czemu te pralki w necie podskoczyły w przeciągu miesiąca aż o ponad 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 12.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No właśnie czemu podrożały tak dużo?Wydaje mi się że podobna akcja była chyba rok temu w czerwcu w Saturnie.Mimo wszystko podjedź i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts