inka.i 11.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mam dylemat "jasny beż? Duluxa czy Perła Północy. Bardzo chciałabym uzyskać kolor beżowy BEZ żółtego odcienia, taki neutralny. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z tym kolorami?Na próbkach wyglądają bardzo podobnie, "Perła jest chyba cieplejsza. Tylko czy aby nie żółtawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 11.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mam jasny beż duluxa i nie ma w nim ani grama żółtego odcienia. Bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 12.05.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Potwierdzam- w duluxie "jasny beż" ani śladu żółci. To raczej chłodny ocień beżu. Bardzo piękny i elegancki. Magnata widziałam tylko na próbniku, więc trudno mi się wypowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 12.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Potwierdzam- w duluxie "jasny beż" ani śladu żółci. To raczej chłodny ocień beżu. Bardzo piękny i elegancki. Magnata widziałam tylko na próbniku, więc trudno mi się wypowiadać. i ja potwierdzam, malowałam jasnym bezem duluxa i jestem bardzo zadowolona z efektu koncowego: chłodny, elegancki kolorek bez odcieni zółtych czy rózowych, tak czestych w beżach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 15.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mam Perłę północy z magnata i jestem z niej bardzo zadowolona, ani śladu żółtego, wydajna i świetnie się nią maluje. I zapach ma o wiele mniej intensywny niż dulux. W przyszłym tygodniu ściany będą drugi raz malowane i wkleję fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 16.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Magnat ma pojemniki z farbą o pojemności 250 ml, koszt około 8 zł. Jeżeli chcesz sprawdzić czy ci kolor pasuje to nie ma prostszego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shakna 19.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Też bym poleciła pojemniczki 250 ml z Magnata.. Takie same próbki z Duluxa ponad 12 zł.. a warto sobie porównać kolorki i wybrać ten który bardziej nas satysfakcjonuje Osobiście wole Magnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 19.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kolory Magnat ma świetne, ale jestem rozczarowana jakością - wbrew temu , co reklamują - nie jest to farba zmywalna, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kolory Magnat ma świetne, ale jestem rozczarowana jakością - wbrew temu , co reklamują - nie jest to farba zmywalna, niestety dorzucę jeszcze wydajność farby bardzo mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shakna 20.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Magnat mało wydajny? Hm.. to która farba jest wydajniejsza od magnata ? Ludzi zdziwieni, że ja takimi ilościami maluje.. tzn chodzi im o to, że mało farby zużyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Magnat mało wydajny? Hm.. to która farba jest wydajniejsza od magnata ? Ludzi zdziwieni, że ja takimi ilościami maluje.. tzn chodzi im o to, że mało farby zużyłam.. np. Tikurilla,Beckers Oczywiście dyskutuję tylko o tych którymi malowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 21.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mam dylemat "jasny beż? Duluxa czy Perła Północy. Bardzo chciałabym uzyskać kolor beżowy BEZ żółtego odcienia, taki neutralny. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z tym kolorami? Na próbkach wyglądają bardzo podobnie, "Perła jest chyba cieplejsza. Tylko czy aby nie żółtawa? Przedpokój mam pomalowany dwukrotnie Perłą Północy, natomiast sypialnię Jasnym Beżem i mogę się wypowiedzieć Perła jest zdecydowanie cieplejsza niż jasny beż. Nie ma powstawianych jeszcze drzwi wewnętrznych i na przedpokoju odbijają się kolory z innych pomieszczeń i muszę przyznać, że miejscami jakby przebijał róż. A może to tylko złudzenie, mnie i tak się ten kolor bardzo podoba i drugi raz pomalowałabym tak samo. Co do wydajności to mój malarz bardzo Magnata zachwala, zdecydowanie lepiej się mu nim maluje aniżeli Duluxem. Z inymi farbami nie miałam do czynienia więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shakna 21.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Magnat mało wydajny? Hm.. to która farba jest wydajniejsza od magnata ? Ludzi zdziwieni, że ja takimi ilościami maluje.. tzn chodzi im o to, że mało farby zużyłam.. np. Tikurilla,Beckers Oczywiście dyskutuję tylko o tych którymi malowałam Hihi akurat na te, to mnie nei było stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Magnat mało wydajny? Hm.. to która farba jest wydajniejsza od magnata ? Ludzi zdziwieni, że ja takimi ilościami maluje.. tzn chodzi im o to, że mało farby zużyłam.. np. Tikurilla,Beckers Oczywiście dyskutuję tylko o tych którymi malowałam Hihi akurat na te, to mnie nei było stać 2,5l- Beckersa 59zł, a Magnat 2,5l 55zł-tyle ja tyle płaciłam A zmieniam farby po to aby przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 10.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Odświeżam wątek może jest szansa na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 10.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 beckers jest w promocji za 41zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 15.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Właśnie maluję sypialnię perłą północy.kolor chłodny i napewno daleko mu do odcieni związnych z żółtym.Jak będzie koniec napewno wkleję zdjęcia.może komuś pomogę bo sama mam dość tych malarskich dylematów.Tylko ja teraz mam problem z dodatkami żeby ocieplić wnętrze w końcu to sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 30.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 podbijam temat...zdjęcia, zdjęcia plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A gdzie ta promocja? beckers jest w promocji za 41zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 07.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 WitamMalując 3 ściany perłą północy jaki kolor proponujecie na czwartą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts