pliszka 11.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Proszę o umieszczanie tutaj komentarzy do mojego dziennika budowy Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 11.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, będę trzymać za Was kciuki A możecie napisać coś więcej o Waszym projekcie i zmianach jakich dokonaliście? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 11.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 W końcu pojawił się dziennik To teraz będziemy śledzić Wasze poczynania na budowie Pozdrawiamy J i G PS. Powodzenia na dalszych etapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 11.05.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No tak... Nadrabiam zaległości Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 I ja się dopisuje nie ma to jak kibicowanie w budowie domku z tego samego Studia powodzenia i obiecuje od czasu do czasu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 12.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam i również życzę powodzenia. Ja także buduje GLZ-31 i chyba jestem na podobnym etapie co ty tzn przygotówka do zalania stropu i też jestem ze śląska a dokładnie z Orzesza a wy skąd. Myśle że będziemy mogli sie wymieniać doświadczeniami. A na początek chciałem zapytać o ściankę kolankową na jaka wysokość bedziecie ją robili? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 12.05.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 E, to jesteśmy prawie sąsiadami - bo my z Rybnika. Ścianę kolankową podnosimy o 1 pustak. My już strop zalaliśmy. Teraz jeździmy go podlewać. Musisz Bolo koniecznie założyć dziennik i wklejać zdjęcia. We dwójkę zawsze raźniej - wymiana uwag na gorąco Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 12.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to rzeczywiście jesteśmy sąsiadami.Z tym dziennikiem to muszę się wreszcie przemóc tylko jakoś brakuje czasu.Czy wy budujecie z maxa czy porothermu? O jeden pustak tzn będa teraz 3 rozumiem. Ja zastanawiam sie na tym żeby podnieść o 2 wtedy łazienka u góry zrobi sie wieksza i bede mógł przenieść wejęcie na zaplecze obok łazienki. Podaj maila to przesli ci pare fotek POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pliszka 13.05.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Budujemy z porothermu. Ile będzie pustaków to nie wiem - nie chcemy za bardzopodnosić tej ścianki, żeby dom nie stracił proporcji. Zainteresował mnie pomysł zmiany wejścia do łazienki. Jak chcesz to zrobić? Adres wysłałam - czekam na Twoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witaj pliszka Coś się u Was dzieje? Bo w dzienniku cisza... Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
for_rent 19.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 heello mieszkam w GLX31 od paru miesięcy jeśli chcecie coś wiedziec to chętnie pomoge.mój mail [email protected] powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolo76 30.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No z niecierliwością czekamy na nowe fotki w dzienniku POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts