Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zbiorniki na gaz - dostawcy - pomogę w wyborze

Recommended Posts

• 8 months później...
  • 1 month później...

No to ja podobnie jak [batafuko/I] proszę o:

1) Koszty na wstępie (cena wykonania dokumentacji, cena instalacji zbiornika, po czyjej stronie wykopy, fundament i ewentualnie po ile te wykopy i fundament).

2) Koszty miesięczne lub roczne za dzierżawę zbiornika.- czy to się opłaci - czy nie lepiej mieć swój zbiornik? - gdzie go nabyć?

3) Umowa - na ile lat oraz jaka minimalna ilość gazu w tym czasie do zużycia.

4) Cena gazu - promocyjna za pierwsze tankowanie i jaka cena po promocji, jaki dają stały rabat po pierwszym tankowaniu.

5) Ewentualne koszty wcześniejszego rozwiązania umowy.

O co jeszcze warto zapytać? Co jeszcze może wpłynąć na ogólny koszt używania gazu płynnego?

• 4 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...

Szanowni,

mam 4 oferty dostawców gazu,jednak na tyle słabo jestem biegły w tych kwestiach,że nie potrafię wybrać najkorzystniejszej-operatorzy podaja np.ceny gazu dla różnych polemności(litry,m3,etc).Bardzo proszę o ewentualną pomoc i sugestię.Zainteresowanym poślę też najnowsze oferty,by nie marnowali tyle czasu,co ja:-).mój adres:[email protected]

pozdrawiam Forumowiczów:-)