adam-di 20.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 To i ja poprszę, zbiornik naziemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 20.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 20.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 witam. a może dostane odpowiedz na moje pytanie z dnia... 17 września..?? czy odpowiedz jest w zakresie wiedzy- a jesli nie- to prosze o info "nie czekaj na odpowiedz".. dziwne, dlaczego akurat moja prośba o wycene pozostałą bez echa przez ponad 3 miesiące..? chyba zacznie byc mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 21.12.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Cześć Moniko, przepraszam, ale z powodów rodzinnych nie mogłem uczestniczyć aktywnie w życiu forum właśnie do wczoraj ). do tego reorganizacja biura etc etc jutro się poprawię wstępne info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 21.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 oki..oki.. czekam spokojnie.. tylko się postanowiłąm przypomnieć.. bo tak mnie tu pominięto ale nie pali się.. jeszcze "chwila" minie, ale oferta cenowa zawsze mile widziana- bede wiedzieć na co mogę sie porwać.. pozdrawiam i czekam spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rumcajs 23.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 to ja też poproszę o naprowadzenie na właściwe tory Spieszno mi ponieważ słyszałam, ze na warunki trzeba czekać do 2 miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajapolska 13.10.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam,bardzo proszę o rady, jeśli to ogłoszenie jest dalej aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldirs 17.10.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 No to ja podobnie jak [batafuko/I] proszę o:1) Koszty na wstępie (cena wykonania dokumentacji, cena instalacji zbiornika, po czyjej stronie wykopy, fundament i ewentualnie po ile te wykopy i fundament).2) Koszty miesięczne lub roczne za dzierżawę zbiornika.- czy to się opłaci - czy nie lepiej mieć swój zbiornik? - gdzie go nabyć?3) Umowa - na ile lat oraz jaka minimalna ilość gazu w tym czasie do zużycia.4) Cena gazu - promocyjna za pierwsze tankowanie i jaka cena po promocji, jaki dają stały rabat po pierwszym tankowaniu.5) Ewentualne koszty wcześniejszego rozwiązania umowy.O co jeszcze warto zapytać? Co jeszcze może wpłynąć na ogólny koszt używania gazu płynnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_J 18.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam, ...jeśli to ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o kompleksową poradę Ps.dom nowo-wybudowany 133m2 pow. użytkowejdziałka spora -40 arazbiornik nadziemny czy podziemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 11.11.2010 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Proszę o ofertę na dzierżawę zbiornika naziemnego 2700 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 13.02.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam ponownie po dłuższej przerwie, jestem do dyspozycji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 25.02.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 jestem do dyspozycji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 08.03.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam, jestem do dyspozycji jeżeli myślicie o zbiorniku na propan czy propan-butan Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUZZY333 30.08.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Szanowni, mam 4 oferty dostawców gazu,jednak na tyle słabo jestem biegły w tych kwestiach,że nie potrafię wybrać najkorzystniejszej-operatorzy podaja np.ceny gazu dla różnych polemności(litry,m3,etc).Bardzo proszę o ewentualną pomoc i sugestię.Zainteresowanym poślę też najnowsze oferty,by nie marnowali tyle czasu,co ja:-).mój adres:[email protected]pozdrawiam Forumowiczów:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts