siwyra 11.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jestem na etapie dachu i zastanawiam się jaką papę położyć żeby wytrzymała 3-4 lata zanim wykończę środek i zakupię dachóweczkę,doradzcie mi jak macie jakieś doświadczenie w tym temacie,pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.05.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Termozgrzewalna wierzchniego krycia. A co z oknami połaciowymi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwyra 12.05.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 mam jedno na klatce ale narazie chyba nie będę montował,myśle że to w niczym nie przeszkadza,pod termozgrzew to też chyba trzeba dać jakiś podkład?,trochę to chyba drogo wyjdzie,nie da sie dać jakiejs lepszej podkładówki i tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 12.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja bede mial blachodachówkę i oczekuje od papy aby wytrzymała 2 do 3 lat zanim ją przykryje. Wybrałem pape asfaltową wierzchniego krycia na welonie szklanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts