Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukasz księcia z bajki ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ten gośc to na bank se sesję w muzeum walnął (przecież nie da się w takich wnętrzach przebywać na codzień i mieć zdrową psychikę), nawet kostiumy z jakiegoś teatru pożyczył i się lansuje........

Nic tylko to albo brat Putina, albo mafioza... Hmm ewentualnie syn Gorbaczowa, bo nawet podobny.

No cóż nawet napisałabym do gościa - ptfu księcia z bajki ( tylko nie mojej), ale załamał mnie:

granica wieku do 20 lat i jeszcze czystość przedmałżeńska :o

za stara doopa jestem no.. i se tylko może pomarzyć o takich księżniczkach owy Książę z bajki:).

:lol: :lol: :lol:

Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? :o

Jak to zdjęcia nieładne :wink:

Cały album jest z cyklu

-Ja i mój sedes

-Ja i mój tron

-Ja i moja laska książęca

Ale ani słowa o tym ,że mieszkanko niedogrzane i czasem trzeba w futrze chodzić :-?

Typowy Nowyje Ruskie :wink: Znajomi Rosjanie cmokaliby z uznaniem :lol:

Mi zabrakło tchu :o Nie mogłabym tam zasnąc , zjeśc ani ....na klopie :o Organizm by zastrajkował, już zdębiał na sam widok zdjec :lol:

A zauważyliście jak tam pusto i bezosobowo? Ani kwiatka, ani ksiązki, ani gazetki, ani ... niczego co nie jest złote i kosztuje grube miliony rubli :wink:

Mnie najbardziej rozwaliły te folijki na krzesłach, widać że biedak ledwo co urzadził domek i gubi się w nim. Biedna ta księżniczka co na niego trafi.

Ale za to jakie ma wypasione zestawy futrowe :D :D :D

mamy ten sam rodzaj wrażliwości - folijki rulez :). Mnie jeszcze powaliła ta laska maszałkowska w dłoni (czy cóś) :):)

Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? :o

Jak to zdjęcia nieładne :wink:

Cały album jest z cyklu

-Ja i mój sedes

-Ja i mój tron

-Ja i moja laska książęca

Ale ani słowa o tym ,że mieszkanko niedogrzane i czasem trzeba w futrze chodzić :-?

Dodalabym do tego

-Ja i moje czerwone kamasze. :D

To pewnie studenci sobie jajka z populacji robia ..... :D....oni tak zawsze... :D