amalfi 12.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ciekawe, jak nago wygląda Skoro preferuje szesnastoletnie dziewice, to można sie domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To prawda dom jak muzeum i kustosz wygląda jak "antyk" chociaż ma dopiero 39 lat Raczej jak Frankenstein . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.05.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 toż to prawie Versace znaczy prawie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 On chyba taki więcej nieśmiały do kobiet... Na to wyglada........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Zatkało mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ten gośc to na bank se sesję w muzeum walnął (przecież nie da się w takich wnętrzach przebywać na codzień i mieć zdrową psychikę), nawet kostiumy z jakiegoś teatru pożyczył i się lansuje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laguna 12.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nic tylko to albo brat Putina, albo mafioza... Hmm ewentualnie syn Gorbaczowa, bo nawet podobny. No cóż nawet napisałabym do gościa - ptfu księcia z bajki ( tylko nie mojej), ale załamał mnie: granica wieku do 20 lat i jeszcze czystość przedmałżeńska za stara doopa jestem no.. i se tylko może pomarzyć o takich księżniczkach owy Książę z bajki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A swoja droga jaka to boska baba tfu dziewica musiala by byc aby dalo sie ja zauwazyc w takim wnetrzu? Ja ledwo tego faceta dostrzeglam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laguna 12.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Napewno naga ... w futrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? Jak to zdjęcia nieładne Cały album jest z cyklu -Ja i mój sedes -Ja i mój tron -Ja i moja laska książęca Ale ani słowa o tym ,że mieszkanko niedogrzane i czasem trzeba w futrze chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Na prawde nie wiem o jakie futro Wam chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Żelka, on tam jest owinięty jakimś martwym zwierzakiem i to na kilku fotkach (nie każ mi liczyc na ilu, bo po raz kolejny nie zniose tego widoku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie no, full wypas a najbardziej rozwalily mnie te piekne kafelkowe obrazy w toaletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 12.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Typowy Nowyje Ruskie Znajomi Rosjanie cmokaliby z uznaniem Mi zabrakło tchu Nie mogłabym tam zasnąc , zjeśc ani ....na klopie Organizm by zastrajkował, już zdębiał na sam widok zdjec A zauważyliście jak tam pusto i bezosobowo? Ani kwiatka, ani ksiązki, ani gazetki, ani ... niczego co nie jest złote i kosztuje grube miliony rubli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? To też była moja pierwsza myśl BTW futerko ma na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 kto moją ofertę wyciągnął a ja to z forum muratora budowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mnie najbardziej rozwaliły te folijki na krzesłach, widać że biedak ledwo co urzadził domek i gubi się w nim. Biedna ta księżniczka co na niego trafi. Ale za to jakie ma wypasione zestawy futrowe mamy ten sam rodzaj wrażliwości - folijki rulez . Mnie jeszcze powaliła ta laska maszałkowska w dłoni (czy cóś) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? Jak to zdjęcia nieładne Cały album jest z cyklu -Ja i mój sedes -Ja i mój tron -Ja i moja laska książęca Ale ani słowa o tym ,że mieszkanko niedogrzane i czasem trzeba w futrze chodzić Dodalabym do tego -Ja i moje czerwone kamasze. To pewnie studenci sobie jajka z populacji robia ..... ....oni tak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Straszny ten książę i straszny jego pałac a czemu czekałaś do północy aby to napisać??? Bo północ to taka magiczna pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts