Kasiorek 12.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mnie najbardziej rozwaliły te folijki na krzesłach, widać że biedak ledwo co urzadził domek i gubi się w nim. Biedna ta księżniczka co na niego trafi. Ale za to jakie ma wypasione zestawy futrowe mamy ten sam rodzaj wrażliwości - folijki rulez . Mnie jeszcze powaliła ta laska maszałkowska w dłoni (czy cóś) :) To przecież miecz samurajski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mnie najbardziej rozwaliły te folijki na krzesłach, widać że biedak ledwo co urzadził domek i gubi się w nim. Biedna ta księżniczka co na niego trafi. Ale za to jakie ma wypasione zestawy futrowe mamy ten sam rodzaj wrażliwości - folijki rulez . Mnie jeszcze powaliła ta laska maszałkowska w dłoni (czy cóś) :) To przecież miecz samurajski Jaki Samuraj taki miecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.05.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kazdy prawdziwy samuraj ganial w dlugim futrze i czerwonych butach - to kazdy wie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Mnie najbardziej rozwaliły te folijki na krzesłach, widać że biedak ledwo co urzadził domek i gubi się w nim. Biedna ta księżniczka co na niego trafi. Ale za to jakie ma wypasione zestawy futrowe mamy ten sam rodzaj wrażliwości - folijki rulez . Mnie jeszcze powaliła ta laska maszałkowska w dłoni (czy cóś) :) To przecież miecz samurajski Oooooooooo przepraszam ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A tu - nad chrzcielnicą - zarąbali lampeczkę buuuu : http://i.filmomania.pl/i/an/ksiazer29.jpg i wszelkie porcelany i kielonki i inne statki już są w lombardzie .. bo takie puste te kredensy..bida jakaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Same baby piszą, oportunistki i zjełczałe demagogią samice.Ja bym się zgłosił.Grzybki Moon wymieszał na obiadek z borowikiem innym, zadbał o intercyzę- i spoko do końca żywota.Pobudował, poznał,żył jak car................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Same baby piszą, oportunistki i zjełczałe demagogią samice. Ja bym się zgłosił. Grzybki Moon wymieszał na obiadek z borowikiem innym, zadbał o intercyzę - i spoko do końca żywota. Pobudował, poznał,żył jak car................... Ale czy Ty cnotliwy jesteś Bobiczku, bo to podstawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 cnota - zawsze do udawania może byćLico zarumienione w odpowiednim momencie ii już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wyglada na to, ze bobiczek jest kandydatka nie tylko numer jeden ale i jedyna.... Chociaz w tamta strone to czesto niemieckie ksiezniczki jechaly .....pare zostalo slawnymi carycami. ( w tym jedna tragiczna bo rozstrzelana z mezem i dziecmi - przy okazji byla wnuczka krolowej Wiktorii )...wiec moze warto sprobowac .... Bobiczek jako caryca....no, no, no........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 cnota - zawsze do udawania może być Lico zarumienione w odpowiednim momencie ii już Bobiczku--nie o lico tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 13.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Taki kasiasty a nie stać go na fotografa, żeby mu ładne zdjęcia porobił ? A może to właśnie SĄ ładne zdjęcia - może wygląda na nich 10 razy ładniej niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 13.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Niestety, okna z PCV psują obraz całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 13.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 rany ale oblech....bleee i ten jego złoty kiczowaty pałac i jeszcze szesnastolatkę by chciał , fuj obrzydliwe, ciekawe czy jakaś się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Szesnastolatkę by chciał?... I to jeszcze dziewicę?.... Gdzie On w dzisiejszych czasach dziewicę znajdzie? A jak ma ciut za dużo kasy to podamy mu nr. konta. Każda ilość się przyda, każdemu z nas w każdej walucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Niestety, okna z PCV psują obraz całości. Ulka nie znam Cie ale juz Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja go biere................... twarz zawsze można folijką przykryć............książe jak ta lala..................jesuuuuuuuuuu kto takie meble produkuje................ale żyrandole niczego sobie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 phi, a papieru toaletowego w kibelku nie ma, a ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Oxa przebiła księcia. No bo jak po pałacu z brudnym palcem latać ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Szesnastolatkę by chciał?... I to jeszcze dziewicę?.... Gdzie On w dzisiejszych czasach dziewicę znajdzie? No właśnie nie może biedaczek NIE PISAĆ: dziewczyny z manią wielkości, uważające się za pępek świata, szwędające się nieudacznice, odrzuty rynku lekarskiego, LUDZIE O NIETRADYCYJNEJ ORIENTACJI, zawistni idioci, których dyskusje, porady i pytania tu nikomu nie są potrzebne. Komentarzy nie zostawiać - nie interesują mnie. Nie oferować ciała na sprzedaż. Pisać tylko na temat, zwięźle, rozwlekłych biegunek słownych czytać nie będę. Ja przynajmniej na jedno się łapię - jestem dziewicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a ja sobie mysle, ze zrobilabym mu taka sesje i szopowy lifting , iz wszystkie dziewice zlecialyby sie niczym czarownice na sabat Wszak juz nie pierwszy raz doskonale opakowanie moze sprzedac kiepska zawartosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts