kama100 11.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Moja łazienka ma wymiary 280x170. Właśnie zakupiłam płytki z kolekcji Linero z Opoczna 30x60 w kolorze szarym ( ciemny ). Mam, zamiar je rozjaśnić jednym poziomym pasem linero intensywnie niebieskim.Podłoga miała być niebieska 30x30. I tu dylemat czy nie lepiej będzie zamiast ciemnego szarego położyć jasne prawie białe ( taka była pierwsza myśl ).Boję się, że będzie za ciemno. Jeszcze mogę wymienić. Ma ktoś może małą łazienkę z szarym linero albo innymi ciemnymi płytkami. Od tego myślenia głowa mi już puchnie .Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Moja dolna łazienka ma ok 4m2. Są w niej szare płytki Mistral z Paradyża (satyna). Jest i okno 160x100 cm (od północy) i nie powiem, żeby było specjalnie jasno Do łazienki małej bez okna chyba bym dała jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 12.05.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Decyzja zapadła będa jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 12.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A mnie się wydaje że to zależy od oświetlenia. Koleżanka miała miniaturową łazienkę (prysznic, kibelek, pralka, umywalka i miejsce do postawienia dwóch stóp:)) w płytkach koloru kasztana, błyszczących, fuga trochę jaśniejsza. Nad umywalką było dość duże lustro i bardzo silne oświetlenie górne. Wszystkim gościom się zdawało że ta łazienka jest większa niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts