MRS.CONSTR. 10.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dom pieknie sie prezentuje ,podoba mi sie kolor dachowki i kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 mi się też dachóweczki podobają, ale nie doczytałam w dzienniku co to za cudo ps ekipa też mi się podoba dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 14.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dachówka to RuppCeramika Sirius antracytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dziś jadę negocjować drzwi CALa i bramę KRISPOLu co wynegocjowaliście ? My też szykujemy sie na CAL-a i gdzie wyceniacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 25.09.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Codem. tam kupiłem okna, rolety, brame i drzwi zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.09.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tak myślałam, ale cicho siedziałam, my tez tam kupilismy okna i drzwi gerda- na tył kotłowni, teraz będziemy zamawiać drzwi CALa, , mam do nich bliziutko z mejska w którym teraz mieszkamy, są reklamowani na muratorze, więc się nie bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panter1 28.09.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam, cóż za zbieg okoliczności Przeglądam wątek grupy wrocławskiej, patrzę Św. Katarzyna, patrzę na awatar i znajoma bryła budynku. Zaglądam na zdjęcia w dzienniku i wszystko jasne Miałem okazję widzieć, jak sprawnie poszedł stan surowy. Dość często odwiedzam znajomych po przeciwnej stronie drogi. Przy następnej okazji nie omieszkam się przywitać . Z racji, że obecnie też rozpocząłem inwestycję budowlaną, to z zainteresowaniem śledzę jak idą prace innym Ostatnio widziałem, jak jeszcze okien i rolet nie było, Dodatkowo firma Codem - kolejny zbieg okoliczności. Też poważnie rozważam ich ofertę(chociaż jak mawiają, dopóki piłka w grze ... ). Podobny zestaw: okna, rolety, brama i drzwi zewnętrzne, może wewnętrzne. Jesteś zadowolony i można być spokojnym o fachowość montażu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 29.09.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 zapraszam na oględziny wew co do codemu, to będę chwalił po zakończeniu transkacji. na razie są "tylko" okna i rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 28pln (w tym szpryca baumita a potem tynk wapienno-cementowy też baumita + listwy przyokienne + narożniki) a co to znaczy to w nawiasie, do czego to ,bardzo przepraszam ma sluzyć "szpryca baumita" ) a zadowloleni chociaz jestescie, chcecie polecic te ekipe dla nas , czy trzymac sie z daleka bo musimy ustalic kogos a zawsze lepiej takiego co u kogos robił niz samamu doświadczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 07.10.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 podobno daje się to na silikaty żeby tynk za szybko nie wyschnął i dobrze się trzymał. w googlach znalazłem to pod nazwą "obrzutka tynkarska" albo "podkład kontaktowy" po nałożeniu wygląda jak tynk strukturalny. udało mi się nawet wkręcić moją żonę że to efekt końcowy (wcześniej wiedziała że tynki WC nie będa gładkie jak gipsowe. mina żony - bezcenna) generalnie jestem zadowolony z tynkarzy (chyba najbardziej ze wszystkich ekip) zrobili solidnie, posprzątali i umieli słuchać . postaram się wkrótce umieścić kilka zdjęć. Zła wiadomość jest taka że na razie nie mam namiaru na tynkarzy bo sprowadził ich Pan Jarek (a ja gapa nie spisałem numeru telefonu z ich samochodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 07.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 co tu tak cicho, wyjechaliście do Anglii czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 09.12.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 eeetam do Anglii do Katarzyny pilnować pionów i poziomów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 do Katarzyny pilnować pionów i poziomów i co somm piony i poziony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 10.12.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 teraz są w trzecim dniu podchodzę po cichu pod rusztowanie i jeden ekspert mówi do drugiego: "Ty weź to Q???a, popraw od razu bo znowu będzie się czepiał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 szczęściarze my jak poprosilismy dekarza, żeby śruby dokrecił, to powiedział że później i już nigdy tego nie zrobił Moje średnie dziecko chodziło po płatwiach i dokrecało. A Wasi pojętni, raz powiedzieliscie i proszę jak dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 11.12.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 generalnie goście są ok nawet kawę mi robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 nawet kawę mi robili no nie wytrzymiem normalnie-w Waszym domu robili WAM kawę w szoku wielkim jezdem sie nie pozbieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 11.12.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 znowu mi dokuczasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 znowu mi dokuczasz?? w zyciu, to zwykła ludzka zazdrość , ja żeby się na naszej budowie kawy napić, to najpierw musze sobie kubeczki umyć, wody przynieść, nastawić itd. W życiu mnie nikt kawy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 11.12.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jak przyjedziesz na parapetówke to Ci zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts