BeaWroc 11.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jak przyjedziesz na parapetówke to Ci zrobie w sumie to daleko nie mam , a kiedy otwarcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 13.12.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przełom kwietnia i maja choć miałem ambitny plan zorganiozwać imprezę sylwestorową, ale cały misterny plan fpiz....u zima mnie zaskoczyła (( (no bo kto by się jej spodziewał w połowie grudnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przełom kwietnia i maja choć miałem ambitny plan zorganiozwać imprezę sylwestorową, ale cały misterny plan fpiz....u zima mnie zaskoczyła (( (no bo kto by się jej spodziewał w połowie grudnia) ależ nic nie szkodzi może być majówka-to nawet lepiej, będziemy grilować Zauważyłam, że w budownictwie niejeden misterny plan idzie w piz...u, niestety My czekamy na tynkarzy, już dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Pewnie, ze zaglada.... podgladaczy jest wielu... dawaj zdjecia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 13.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 no ja tez czekam z niecierpliwością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts