muratoramator 08.06.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 jarkotowa i markrk dziękuję za fotki są bardzo pomocne. Mam pytanie do markrk, widzę że także masz kafelki jak ja, w jaki sposób mocowałeś do nich ścianki i czy wogóle mocowałeś także widzę że masz tam listwę na dole, ona jest mocowana czy klejona? Słyszałem głosy aby dolnej prowadnicy nie przewiercać, wystarczy ją przykleić do podłogi , jak wy uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markrk 11.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jarkotowa i markrk dziękuję za fotki są bardzo pomocne. Mam pytanie do markrk, widzę że także masz kafelki jak ja, w jaki sposób mocowałeś do nich ścianki i czy wogóle mocowałeś także widzę że masz tam listwę na dole, ona jest mocowana czy klejona? Słyszałem głosy aby dolnej prowadnicy nie przewiercać, wystarczy ją przykleić do podłogi , jak wy uważacie? Listwa przyklejona do podłogi klejem montażowym.Ścianka jest przykrecona tylko do sciany-do podłogi nie jest.Dolna prowadnica przyklejona na tasmie dwustronnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muratoramator 14.06.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts