Garfield 14.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mam inne zdanie, na przyklad co do słow rządzących - sorry, ale jak ktos wielokrotnie publicznie mówi, nie tylko Drzewiecki, że każde z 6 miast ma rowne szanse i nie ma rankingów, to chyba choć minimalna odpowiedzialność za słowa powinna być. Oczywiście wiem, że słowa polityka w PL mają trwałość bąbelków w otwartej coli, ale są granice (albo nie ma?) Kolego przeczysz sobie... sam piszesz ze było 6 musi zostać 4 jakby powiedzmy warszawa odpadła i wylewała by takie zale to co byś pisal..... ze nalezało jej się... zasatnów sie trochę... Poza tym ty wierzysz jeszcze politykom.... rozczuliłeś mnie normalnie .... uważam ze macie jeszcze duze szanse na jakieś mecze gdyż ukraina do listopada raczej nie wykona zaleceń UEFA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Odległość chyba ci nieco zakrzywiła perspektywę. Na dodatek w dziwnym kierunku skoro chcesz ludziom z Europy pokazywać Dworzec Centralny i krzyżówkę w Jankach a gdzie ja napisalem ze komukolwiek chce pokazac dworzec jakikolwiek w warszawie?????pisalem jedynie o chorzowie i stadionie "perelce" na skale swiatowa.p.s. w okresie kiedy w niemczech byly mistrzostwa mieszkalem w Hanowerze (Hannover)i mogem zobaczyc jak wyglada impreza z prawdziwego zdarzenia.a odleglosc nie ma nic do rzeczy licza sie fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wembley - racja, Anglicy zbudowali też kanał pod morzem, a my w kilkanaście lat parę nitek metra Mierzmy siły na zamiary. A te cudowne stadiony to jaką bedą mieć akustykę? Bo jakoś sobie nie wyobrażam żeby w Gdańsku ragularnie zapełniać trybuny na meczach kilkudziesięcioma tysiącami ludzi. Oj! Chyba nawet dużo więcej, niż kilkanaście lat budujemy to nasze metro. Co do akustyki gdańskiego się nie wypowiadam , bo nie wiem jak wygląda projekt, w każdym razie Stadion Narodowy i Wrocławski mają szansę ,na akustykę nie gorszą niż Sląski. I dobrze, bo zazwyczaj wielkie koncerty nas omijają ze względu na brak takiego miejsca.Jedynie Chorzów od biedy teraz mamy. Z dużymi imprezami jednak i tak jest kłopot. Jeśli byłeś na Metallice , to wiesz, że dojechać samochodem na koncert i wyjechać po koncercie, to wielka sztuka, o parkowaniu nie wspomnę. Na Gdański nie liczę - miejsce na wielkie imprezy, mniej niż średnio udane , więc się tu z Tobą zgodzę. Podzielam też pogląd , że Ukraina ( czego akurat im nie życzę) może nie zdążyć , zwłaszcza , że infrastruktura u nich jest fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 sprawa banalnie prostazasponsorować górników, oni wywalczą Wam Chorzówskuteczniej im wychodzą protesty niż praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 14.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 czmirek, Najpierw piszesz: (...) prosze pamietac ze na ME przyjada ludzie z innych krajow europy gdzie sa inne standarty komunikacji miejskiej i miedzymiastowej czy chcecie zeby zobaczyli dworce w chorzowie lub katowicach? ja ci odpisuję kapkę ironicznie o kontrkandydatach, a ty: (...) a gdzie ja napisalem ze komukolwiek chce pokazac dworzec jakikolwiek w warszawie????? (...) jeden z nas kiepsko kuma i tym razem to chyba nie jestem ja (...) p.s. w okresie kiedy w niemczech byly mistrzostwa mieszkalem w Hanowerze (Hannover) (...) serio?? Myślałem, że chodzi o Chaanower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 sprawa banalnie prosta zasponsorować górników, oni wywalczą Wam Chorzów skuteczniej im wychodzą protesty niż praca... Odważnie i niemądrze. Nigdy nie widziałes ich pracy na dole, więc proponuję w ten sposób nie oceniać. PS: Spółki górnicze maja się całkiem nieźle, czyli że i praca jakoś wychodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 14.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 sprawa banalnie prosta zasponsorować górników, oni wywalczą Wam Chorzów skuteczniej im wychodzą protesty niż praca... Chopie, mosz recht Ale obawiam się, że Tusk za karę w ostatniej chwili przeniósłby Euro do Tczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 14.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 sprawa banalnie prosta zasponsorować górników, oni wywalczą Wam Chorzów skuteczniej im wychodzą protesty niż praca... Odważnie i niemądrze. Nigdy nie widziałes ich pracy na dole, więc proponuję w ten sposób nie oceniać. PS: Spółki górnicze maja się całkiem nieźle, czyli że i praca jakoś wychodzi..... Spokojnie bobiczek, sam wiesz, że te protesty są mocno zmanipulowane i tylko psują opinię tym, co patrzą roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja tam twierdzę że pominięcie aglomeracji z 2,5 mln mieszkańców, posiadającą najlepiej w Polsce rozwiniętą sieć dróg i autostrad, oraz 3 lotniska w trójkącie 100km jest głupie.5 klubów śląskich na 16 z całej Polski grających w Extraklasie też chyba świadczy o czymś jeżeli mówimy o imprezie piłkarskiej.Jeżdżę z reprezentacją po Polsce.Zaliczyłem Kielce, zaliczyłem wiele innych.Ale nigdy, powtarzam nigdy nie było piekniejszej oprawy i atmosfery niż na śląskim.I jeszcze jedno.Ten stadion juz jest.Ma extra nową podgrzewaną, zdrenowaną murawę, szatnie z zapleczem 21wieku z saunami, wieża relikt przeszłości wyburzona........Szkoda gadać.To jest bez sensu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja tam twierdzę że pominięcie aglomeracji z 2,5 mln mieszkańców, posiadającą najlepiej w Polsce rozwiniętą sieć dróg i autostrad, oraz 3 lotniska w trójkącie 100km jest głupie. 5 klubów śląskich na 16 z całej Polski grających w Extraklasie też chyba świadczy o czymś jeżeli mówimy o imprezie piłkarskiej. Jeżdżę z reprezentacją po Polsce. Zaliczyłem Kielce, zaliczyłem wiele innych. Ale nigdy, powtarzam nigdy nie było piekniejszej oprawy i atmosfery niż na śląskim. I jeszcze jedno. Ten stadion juz jest. Ma extra nową podgrzewaną, zdrenowaną murawę, szatnie z zapleczem 21wieku z saunami, wieża relikt przeszłości wyburzona........ Szkoda gadać. To jest bez sensu........ bobiczku, my wiemy, że to wszystko jest, ale ofertę złożył sam Chorzów!!! O reszcie nie było mowy!!! To skąd oficjele UEFY mieli wiedzieć, że np. Katowice też się rzycią nie wypięły??? A Chorzów lotniska ni mo! Ani hoteli pięciogwiazdkowych. I porządnej JEBITNI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 JEBITNIE są.Tylko pokazać nie miał kto bo by było że zna.A jakby Buzek był premierem to byśmy mieli blisko na 100%Krzaklewski z Balcerowiczem i Hanią by miał, Buzek ze Steinhoffem i Wąsaczem drugi, Longin Kołomowski w Szczecinie trzeci i czwarty i u śp Tomaszewskiego w Pabianicach czwarty.I tak by było.Polityka Stasiu, Polityka (zasrana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrróć Nie Tomaszewski śp ale Dębski. Sorki (ale gafa mi sie palneła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A dlaczego Chorzów i Kraków nie dostały Euro? Chorzów - nie, bo stadion jest tak archaiczny, jak Piechniczek. Kraków - nie, bo pijani Angole i drogi jak diabli - czytamy Warszawa - wiadomo, stolica ma wszystko za darmo. Poznań - bo do Niemiec jest tylko godzina drogi. Wrocław - nie wiadomo za co, ale to fajne miasto. Gdańsk - bo plaża, molo, morze, kasyna i knajpy - uzasadnia wybór tych czterech miast do organizacji Euro 2012 a to z dzisiejszej prasy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chorzów?? a gdzie i co to jest??Wyobraźcie sobie n.p. francuza.Ani przeczytać ani napisać.Miasto ,gdzie można popełnić 4 byki ortograficzne : Hożuf.Albo inaczej.nas informują że mecz będzie we Francji w mieście Doubiasfombleaoiur (wymawia się Dur) .I co? pojechałby tam ktoś?Źle zagrali.Miał być stadion ŚLĄSKI,ew. w Katowicach.Może jakiś europejczyk by skumał gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 18.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a ja jestem z chorzowa i wcale sie nie dziwie ze tu nie bedzie sie nic dzialo... Jak ktos mi mowi o dobrej komunikacji to chyba nie był w warszawskim tramwaju, autobusie albo metrze... Baza noclegowa praktycznie na slasku nie istnieje.. moze by wystarczylo zeby upchac w hotelach ekipy i zawodnikow, ale gdzie by sie miala reszta schowac? chyba pod estakada w chorzowie..trzeba mierzyc sily na zamiary. Fakt drogi sa takie ze inni moga pozazdroscic, ale restauracje i puby..? moim zdaniem jest tego wszystkiego za malo. Chyba ze policzymy piwiarnie osiedlowe, gdzie piwo mozna kupic za 1,50 i nie wiadomo co to jest...Troche pokory chorzowianie... Jezeli mamy przyjac tysiace gosci, to lepiej trzeba sie przygotowac. tedi... bez przesady, chialbym uslyszec jak francuz przeczyta śląski... tobie jakos ie udalo przeliterowac Doubiasfombleaoiur.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nie musi czytac slask powie po prostu silezia i kazy bedzie wiedzial o co chodzia swoja droga Xiff szacunek za realizm co niektorym brakuje obiektywizmu.a lokalny patryjotyzm czesto bywa lokalnym szowinizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 sprawa banalnie prosta zasponsorować górników, oni wywalczą Wam Chorzów skuteczniej im wychodzą protesty niż praca... myślołech żeś mondrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nawet mi się tego komentować nie chce , ręce mi opadły .... http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts