michalus 21.11.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Mam zamiar zamówić okna mahoń meranti z firmy Goran z Lublina. Do tej pory spotkałem się z samymi pozytywnymi opiniami. Czy może ktoś ma te okna, jakie są Wasze opinie?Czytając posty o firmie Ferno, Urzedowski chcialbym sprawdzić wcześniej Gorana pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Victor gość 21.11.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Montarzyści gorana narzkają na drewniane goranowskie a właściciele firmy do swoich domów kupują u konkurencji. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Victor w jakiej firmie wlaściciele Gorana kupują okna to i ja tam kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Victorgość 21.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 F...o Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 21.11.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Michalus - takie okna ma w swoim domu forumowa LUŚKA - jak chcesz wiedzieć coś więcej napisz do niej na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 21.11.2003 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 dzieki za info Ciechanka zaraz napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.11.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Montarzyści gorana narzkają na drewniane goranowskie a właściciele firmy do swoich domów kupują u konkurencji. Pozdr Najlepsze opie to wydumane opinie:((( Prośba dotyczyła użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Mam zamiar zamówić okna mahoń meranti z firmy Goran z Lublina. Do tej pory spotkałem się z samymi pozytywnymi opiniami. Czy może ktoś ma te okna, jakie są Wasze opinie?Czytając posty o firmie Ferno, Urzedowski chcialbym sprawdzić wcześniej Gorana pozdrawiam Michalus[/quote witam JA tez mam zamiar kupic okna Gorana chyba nic lepszego nie ma w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 21.11.2003 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 ja Gościu bralem pod uwage jeszcze Nature no i Ferno z Lubartowa, ale Ferno odpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyniu 22.11.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witam, mam GORAN-a u siebie, okna i drzwi drewniane meranti ew kolorze starej sosny, wstawione na wiosne i jak na razie jestem z nich zadowolony. PozdrZbyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 22.11.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 dzieki Zbyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 maja beznadziejne ekipy montażowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyniu 23.11.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Witam, mam GORAN-a u siebie, okna i drzwi drewniane meranti ew kolorze starej sosny, wstawione na wiosne i jak na razie jestem z nich zadowolony. Pozdr Zbyniu Jeszcze jedno: montazu dokonal znajomy fachowiec. Chwalil ich wykonanie. Przy montazu konieczna byla drobna regulacja jednego z zamkow w dzrwiach tarasowych. Pozdr Zbyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts