Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale wiecie co jak oni te projekty robią ,żeby kłopot był gdzie dać telewizor w salonie , no ja nie mogę.

Ja bym groszkowi dorobił takie dwie kolumny z przodu (jak na foto z realizacji na blogach budowlanych dotyczących tego domku-dużo ludzi go buduje) , ale ja po prostu lubię kolumny :lol:

Natomiast tak dokładnie bym z tym pomieszczeniem przy garażu zrobił jak arturo.Nie wiem tylko ,czy da się wydłużyć ten garaż o metr z przodu i metr z tyłu aby powstało 8m pomieszczenia gosp.Jakoś zdecydowanie tam wolałbym mieć piec niż za ścianką działową salonu.

A to pom.gosp które jest teraz może by zwęzić o połowę i zrobić z niego pralnię i suszarnię albo spiżarkę- powiększy się salon przez to.No albo go zlikwidować całkiem?Ktoś tak zrobił zdaje się.Ale tego typu pomieszczeń nigdy za wiele.Nie wiem tylko czy zwężając go o połowę czegoś nie popsuje się w wyglądzie wewnętrznym domku,ale to ktoś kto się zna na projketach i ma wyobrażnie przestrzenną musiałby ocenić.

Ktoś chyba też wydłużał zadaszenie tarasu.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do wyboru: parterówka vs. poddasze to mam dwie wiadomości: zła wiadomość jest taka, że nie ma dobrego wyjścia, dobra - że nie ma złego. :D Sam co miesiąc zmieniam poglądy.

i ja mam to samo :D ale ja jeszcze nie zaczęłam budowy :D

OKNA POŁACIOWE!!! Co jest z nimi nie tak... ABSOLUTNIE WSZYSTKO!!! .

no i ja nie luię :-?

Chyba muszę zacząć pisać zwięźlej bo pewnie już nikt tego nie czyta. :).

czyta czyta i Twoje rady już zapisałam i będę o nich pamiętać ..

Antek (co prawda dach dwuspad., ale wygląda przyzwoicie)

http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=170&a=410&sid=85

BOSKI ja chce taki plus jeden dodatkowy pokój i garaz dwustanowiskowy i troszkę wieksze pomieszczenie gospodarcze...

fajny ten domek zaproponowany przez simluc.... i dobrze rozmieszczone pomieszczena i podoba mi sie dom z zewnątrz...

zimą salon bedzie doświetlony od południa...

groszek fteż fajny... Tomek131 decyduj!!

pozdrawiam i powodzenia!

Dopisane:

a tu troche duzy dom ale może cos Wams ie spodoba??

Biaritz (DCP186)