tomek131 29.05.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale wiecie co jak oni te projekty robią ,żeby kłopot był gdzie dać telewizor w salonie , no ja nie mogę. Ja bym groszkowi dorobił takie dwie kolumny z przodu (jak na foto z realizacji na blogach budowlanych dotyczących tego domku-dużo ludzi go buduje) , ale ja po prostu lubię kolumny Natomiast tak dokładnie bym z tym pomieszczeniem przy garażu zrobił jak arturo.Nie wiem tylko ,czy da się wydłużyć ten garaż o metr z przodu i metr z tyłu aby powstało 8m pomieszczenia gosp.Jakoś zdecydowanie tam wolałbym mieć piec niż za ścianką działową salonu. A to pom.gosp które jest teraz może by zwęzić o połowę i zrobić z niego pralnię i suszarnię albo spiżarkę- powiększy się salon przez to.No albo go zlikwidować całkiem?Ktoś tak zrobił zdaje się.Ale tego typu pomieszczeń nigdy za wiele.Nie wiem tylko czy zwężając go o połowę czegoś nie popsuje się w wyglądzie wewnętrznym domku,ale to ktoś kto się zna na projketach i ma wyobrażnie przestrzenną musiałby ocenić. Ktoś chyba też wydłużał zadaszenie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 08.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co do wyboru: parterówka vs. poddasze to mam dwie wiadomości: zła wiadomość jest taka, że nie ma dobrego wyjścia, dobra - że nie ma złego. Sam co miesiąc zmieniam poglądy. i ja mam to samo ale ja jeszcze nie zaczęłam budowy OKNA POŁACIOWE!!! Co jest z nimi nie tak... ABSOLUTNIE WSZYSTKO!!! . no i ja nie luię Chyba muszę zacząć pisać zwięźlej bo pewnie już nikt tego nie czyta. . czyta czyta i Twoje rady już zapisałam i będę o nich pamiętać .. Antek (co prawda dach dwuspad., ale wygląda przyzwoicie) http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=170&a=410&sid=85 BOSKI ja chce taki plus jeden dodatkowy pokój i garaz dwustanowiskowy i troszkę wieksze pomieszczenie gospodarcze... fajny ten domek zaproponowany przez simluc.... i dobrze rozmieszczone pomieszczena i podoba mi sie dom z zewnątrz... zimą salon bedzie doświetlony od południa... groszek fteż fajny... Tomek131 decyduj!! pozdrawiam i powodzenia! Dopisane: a tu troche duzy dom ale może cos Wams ie spodoba?? Biaritz (DCP186) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts