jarcow 14.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak myślicie kto wygra tegoroczną Ligę Mistrzów? Ja stawiam na Barcę, jest w świetnej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek000 14.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 osobiscie stawiam na barcepzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 14.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 stawiam na MU, zwycięstwo jedną bramką po pasjonującym meczu. Trafiło na siebie dwóch godnych siebie rywali, ale moim zdaniem finezja Barcy nie sprosta konsekwencji i solidności Giggsa i S-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rezolutny 27.05.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Barca gra pięknie, Barca gra szybko, nic tylko oglądać, a wygra i tak Man U. Trochę mi to przypomina rywalizację nastolatka ze starym wyjadaczem. Fantazja vs. doświadczenie. Ale to są moje odczucia, z którymi nie trzeba się zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts