pug 21.11.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Przepraszam, czy ktoś może się orientuje ile kosztuje automatyka do kotła gazowego ACV Delta - lub zna stronę gdzie to można znaleźć, gdyż pomimo usilnych poszukiwań w wyszukiwarkach nie znalazłem takiej stronki a strona ACV.pl jest w przebudowie. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pug 21.11.2003 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 tak głupio sobie samemu odpowiadć ale, już znalazłem - swoją drogą ciekawa stronka poglądowa - mają cłą masę cenników urządzweń różnych producentów - (ciekawe czy te cenniki są aktualne) http://www.sanet.ik.com.pl ps. bynajmniej nie jestem opłaconym "klakierem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pug 21.11.2003 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 a tak btw czy ktoś ma piec ACV delta gazowy i może się podzielić opinią jak mu się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts