adamfalana 14.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam, Uprzejmie proszę o wpisywanie wszelkiego rodzaju uwag porad aluzji dotyczących moich poczynań. Bede wdzięczny:) Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 14.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam wśród szkieletorów i mam nadzieje że pójdzie wam sprawniej niż nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfalana 15.05.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam wśród szkieletorów i mam nadzieje że pójdzie wam sprawniej niż nam bylo az tak zle?? zreszta poczytam co tam sie u was dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam:) ja będe Wam kibicowac z dwóch powodów 1. tez budujemy z drewna 2. pochodze z Kolobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wpadłam się przywitać Piszcie jak najwiecej i dajcie jakieś szczegóły projektu- będzie ta Floryda czy nie? Jaką macie działkę? życzę dużo wytrwałości i piszcie bo wszyscy tu lubią czytać i podziwiać pomysły innych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts