Mongo1 21.11.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Odwiedziłem już różne firmy - ceny podobne okna różne - przyznam sie szczerze że trochę zgłupiałem od nadmiaru informacji. Żonka optuje za Thyssen'em ale ja jestem w tej chwili w sytuacji osła - owies czy siano Jeśli macie jakieś doświadczenie "okienne" dajcie cynk i oszczędźcie umysł zapracowanego człowieka. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Damian1 21.11.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Oczywiscie jak wybierac to tylko thyssen sa to najlepsze profile w oknach jakie na razie wyszly. sam zamontowalem takie i sa naprawde dobre. Dodatkowo wziolem folie antywlamaniowa lustrzanke i efekt jest przepiekny. Polecam takze firme "MULTI" zamontowali okna szybko i profesionalnie, i wykonczenie zrobili na wysokim poziomie. 507-216-064 to numer do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Bardzo obiektywna anonimowa ocena. A poza tym firmę z komórkowym numerem telefonu omijałbym szerokim uuukiem. Ps. Gdzie te profile w oknach wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts