ziaba 14.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Były sobie w stawiku rybki trzy . Z nazwiska Karasie. Po sąsiedzku także trzy. W nocy wszystkie się wyprowadziły. Tropy wiodły na drzewo. Bynajmniej tak psi nos orzekł. Ni widu ni słychu, listu nie zostawiły. Stawik pusty, roślinki tęsknią a worek karmy w depresji. Zaprosić następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 14.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 latające ryby, rybołów czy kot rybożerca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 14.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 U mnie połowem karasi parają się sójki. Ale rybki rozmnażają się w zastraszającym tempie (po kilkadziesiąt sztuk rocznie) więc można sobie pozwolić na straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.05.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Sójki U mnie sójek dostatek. I wskazanie na drzewo bliżej prawdy. Obstawiałam kunę. Psy znów wyniuchały coś wieczorem, co nam odwiedza stawik. Głupiego robota , ja znowu kupię ryby w większej tym razem ilości , na dłużej tylko starczy. Myślę o jakimś bezpiecznym schronieniu dla ryb, może jakiś podwodny bunkierek ? Spanie z dubeltówką na leżaku chyba nie bałdzo dobry pomysł. Sójka..w życiu bym nie wpadła na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Sójka nocą śpi Stawiam na kotecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 15.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Na fermach hodowlanych czasem nad małymi zbiornikami stosuje się ochronę w postaci rozpiętej sieci. Jeśli zastosuje się sieć z dużymi oczkami i z cienkiej przędzy, niespecjalnie to zeszpeci stawik. Za to skuteczność jest niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts