Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam Wszystkich

Yen

Recommended Posts

Witam, nazywam się Renata mam 26 lat :) mężatka z jednym 6 letnim synkiem Borysem, a i jeszcze maż na stanie :D hihi :D mieszkamy w Rokitkach koło Legnicy, woj.Dolnoslaskie aktualnie jestesmy we włoszech.

Aktualnie mamy juz wybudowany dom :D więc zaczęło nam się urządzanie :)

Napoczątku podczytywałam tylko forum :) i znalazłam bardzo duzo ciekawych i przydatnych tematów i rad :D

Pozdrawiam :)

Dziękuje za przywitanie amalfi :D

Wreście wylalismy podłoge na dolnej części :) , to wsumie była rozbudowa starego poniemieckiego domu (dostaliśmy go od rodziców mojego męża jako prezent ślubny :D ), dostawialiśmy przybudówke, ale i tak trzeba było robić wszystko prawie od podstaw bo wsumie zostały tylko sciany ze starego domu, dach troche podnosiliśmy bo na górze było tylko 2,20m a w tej chwili mamy 2,50m. Wszystkie ściany juz mamy skończone, okna powymieniane, tylko podłogi nam zostały - połozenie płytek i paneli oraz pomalowanie ścian a i centralne jeszcze :) aaaaa no i jeszcze oczywiste zakup wszystkich potrzebnych mebli i wszystkiego co jest związane z wykończeniem :)

Tutaj można pooglądać pare zdjęć naszego domu http://picasaweb.google.pl/KocurMisko/Budowa# aktualnych jeszcze nie wstawiłam, z racji tego że jeszcze nie widziałam domku jak teraz wygląda bo teraz jesteśmy we włoszech :)

Pozdrawiam :D

Gość elutek

cześć Renia :)

oglądałam zdjęcia - bardzo przytulny ten domek, i staw, i tyyyyle terenu :o

jestem pod wrażeniem :) i jeszcze nasza flaga biało-czerwona :)

bardzo mi się to wszystko podoba, też bym tak chciała...