Yen 14.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam, nazywam się Renata mam 26 lat mężatka z jednym 6 letnim synkiem Borysem, a i jeszcze maż na stanie hihi mieszkamy w Rokitkach koło Legnicy, woj.Dolnoslaskie aktualnie jestesmy we włoszech. Aktualnie mamy juz wybudowany dom więc zaczęło nam się urządzanie Napoczątku podczytywałam tylko forum i znalazłam bardzo duzo ciekawych i przydatnych tematów i rad Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.05.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witaj Renatka. Podziel sie doświadczeniami z wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yen 16.05.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dziękuje za przywitanie amalfi Wreście wylalismy podłoge na dolnej części , to wsumie była rozbudowa starego poniemieckiego domu (dostaliśmy go od rodziców mojego męża jako prezent ślubny ), dostawialiśmy przybudówke, ale i tak trzeba było robić wszystko prawie od podstaw bo wsumie zostały tylko sciany ze starego domu, dach troche podnosiliśmy bo na górze było tylko 2,20m a w tej chwili mamy 2,50m. Wszystkie ściany juz mamy skończone, okna powymieniane, tylko podłogi nam zostały - połozenie płytek i paneli oraz pomalowanie ścian a i centralne jeszcze aaaaa no i jeszcze oczywiste zakup wszystkich potrzebnych mebli i wszystkiego co jest związane z wykończeniem Tutaj można pooglądać pare zdjęć naszego domu http://picasaweb.google.pl/KocurMisko/Budowa# aktualnych jeszcze nie wstawiłam, z racji tego że jeszcze nie widziałam domku jak teraz wygląda bo teraz jesteśmy we włoszech Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 cześć Renia oglądałam zdjęcia - bardzo przytulny ten domek, i staw, i tyyyyle terenu jestem pod wrażeniem i jeszcze nasza flaga biało-czerwona bardzo mi się to wszystko podoba, też bym tak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Renato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yen 19.05.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 cześć Renia i jeszcze nasza flaga biało-czerwona Ta flage znalezliśmy na starym strychu dzięki za przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts