rafałek 21.11.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Czy ktoś z Was kład dachówkę z Martensa z Przytocznej?http://www.martens.it.pl/index.html Co o niej sądzicie? Czy warto w to wchodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Majster1 21.11.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 NIE. Bardziej polecam Brassa sa o wiele lepsze jakosciowo i kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 22.11.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Majster, nie słyszałeś nie widziałeś, to dlaczego twierdzisz , że Bras jest lepszy? Ja też jestem zainteresowany Martensem i jestem ciekaw Waszych opini o Martensie.Jaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts