mytnik78 14.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 WITAJCIE INTERESUJE MNIE KUPNO DOMU DZIAŁKI W OKOLICACH WARSZAWY NIESTETY INTERESUJĄ MNIE TANIE OFERTY DZIAŁKA NIE ZA DUŻA DOM TEŻ I CENA TEŻ MOŻE BYĆ DO REMONTU 506 065 932[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinania 15.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam.W jakiej cenie ma być ten dom lub działka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRUS6 16.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 http://WWW.NOWEDOMY.PL MAM DO SPRZEDANIA JEDNĄ PUŁÓWKE BLIŻNIAKA DOSTAŁEM GO ZA DŁUGI WIĘC ZA DOBRĄ CENĘ GO SPRZEDAM 700M2 DZIAŁKI BUDYNEK 160M WIĘCEIJ NA PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 16.05.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Mam do sprzedania domek pracowni Archipelag projekt Paulina ,jest to stan surowy zamknięty .Wybudowany w zeszłym roku z materiału UNIPOR (Odpowiednik Porothermu), pokrycie dachowe dachówka ceramiczna , okna PCV OKNOPLUS Kraków 4 komorowe Domek znajduje się w miejscowości OSOWIEC ok 30 km od centrum Warszawy (okolice Grodziska Mazowieckiego , ok 8 km do grodziska).Działka o powiertzchni 1150 m2 , media : Prąd w linii ogrodzenia , woda doprowadzona do budynku , gaz w drodze należy wykonać przyłącze . Cena 450 000 zł może być jeszcze do negocjacji Jeżeli jesteś zaineresowany mogę przesłąc fotki (podaj tylko maila) , bardzo fajna okolica i mili sąsiedzi.Jęsli chodzi o wykończenie do stanu developerskiego to szacuje to na koszt jakieś 100-150 tys , mogę również podjąć się realizacji doprowadzenia budynku do stanu developerskiego) PzdrGrześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts