piotrulex 15.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie mamy ale wszystko pod ta inwestycje jest przygotowane Wizualnie kominki nam sie podobaja, zwlaszcza w nowoczesnej obudowie "piekarnik" Uzywac jednak nam sie nie usmiecha bo we wczesniejszym domku pare lat takie cos mielismy Wydawac minimum 5 kola na cos co ladnie wyglada i sie nie uzywa to nam jak na razie szkoda kasy wiec nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 15.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A ja chcialam miec, ale mi sie odwidzialo. Na szczescie. Za duzo kurzu, balaganu, no i roboty przy nim. Po prostu mi sie nie chce palic w kominku. Nosic drewienek. Jezdzic je kupowac, ukladac gdzies pod domem. O, matko!!! Na sama mysla robi mi sie nie dobrze. Tyle roboty na stare lata. O, nie!!! A poza tym wole, jak nie ma Ja podobnie. Miałem w projekcie, ale zrezygnowałem. Oprócz tego co powyżej odpadł mi dodatkowy komin i mam więcej miejsca w salonie. W zamian będę miał kuchnię kaflową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kominek ? To moda ? A czy rycerze na zamku w Malborku o tym wiedzieli ? może ceny gazu i prądu były wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kominek ? To moda ? A czy rycerze na zamku w Malborku o tym wiedzieli ? może ceny gazu i prądu były wysokie nie. to nie dlatego poprostu nie wiedzieli czy zdecydowac sie na technologie Inków czy Asteków, ktorzy zrobia im instalacje bazujaca na pompie ciepla i solarach. Roznily sie drobnymi szczegolami i wybor byll trudny Po raz ostatni bylem w Malborku kilka ladnych lat temu wiec mam nadzieje, ze nic nie pokrecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 15.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja zrezygnowałem z kominka na rzecz dodatkowego docieplenia, lepszych okien i wentylacji mechanicznej ! Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 15.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A ja chcialam miec, ale mi sie odwidzialo. Na szczescie. Za duzo kurzu, balaganu, no i roboty przy nim. Po prostu mi sie nie chce palic w kominku. Nosic drewienek. Jezdzic je kupowac, ukladac gdzies pod domem. O, matko!!! Na sama mysla robi mi sie nie dobrze. Tyle roboty na stare lata. O, nie!!! A poza tym wole, jak nie ma Ja podobnie. Miałem w projekcie, ale zrezygnowałem. Oprócz tego co powyżej odpadł mi dodatkowy komin i mam więcej miejsca w salonie. W zamian będę miał kuchnię kaflową. Ostatnio byłem u bacy w bacówce. Też nie miał komina a ognisko się paliło na środku. Trochę dym szczypie w oczy ale da się wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 natomiast coś z czym utożsamiam "dom" i powód dla którego go wybudowaliśmy ... to taras Hehe, podoba mi się twoje podejście Ja buduję dom po to, aby w końcu mieć ścianę na której będę mógł wyświetlać filmy z projektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 17.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja równiez nie mam i nie zamierzam mieć,choć mam wszystko przygotowane Nie wyobrażam sobie,palenia w salonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts