Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś z was nie ma kominka ...

Recommended Posts

Nie mamy ale wszystko pod ta inwestycje jest przygotowane

Wizualnie kominki nam sie podobaja, zwlaszcza w nowoczesnej obudowie "piekarnik"

Uzywac jednak nam sie nie usmiecha bo we wczesniejszym domku pare lat takie cos mielismy

Wydawac minimum 5 kola na cos co ladnie wyglada i sie nie uzywa to nam jak na razie szkoda kasy wiec nie mamy :wink:

A ja chcialam miec, ale mi sie odwidzialo. Na szczescie.

Za duzo kurzu, balaganu, no i roboty przy nim.

Po prostu mi sie nie chce palic w kominku. Nosic drewienek. Jezdzic je kupowac, ukladac gdzies pod domem.

O, matko!!! Na sama mysla robi mi sie nie dobrze.

Tyle roboty na stare lata.

O, nie!!!

A poza tym wole, jak nie ma :wink:

Ja podobnie. Miałem w projekcie, ale zrezygnowałem. Oprócz tego co powyżej odpadł mi dodatkowy komin i mam więcej miejsca w salonie. W zamian będę miał kuchnię kaflową.

Kominek ? To moda ? A czy rycerze na zamku w Malborku o tym wiedzieli ?

może ceny gazu i prądu były wysokie

nie. to nie dlatego

poprostu nie wiedzieli czy zdecydowac sie na technologie Inków czy Asteków, ktorzy zrobia im instalacje bazujaca na pompie ciepla i solarach. Roznily sie drobnymi szczegolami i wybor byll trudny

Po raz ostatni bylem w Malborku kilka ladnych lat temu wiec mam nadzieje, ze nic nie pokrecilem :wink:

A ja chcialam miec, ale mi sie odwidzialo. Na szczescie.

Za duzo kurzu, balaganu, no i roboty przy nim.

Po prostu mi sie nie chce palic w kominku. Nosic drewienek. Jezdzic je kupowac, ukladac gdzies pod domem.

O, matko!!! Na sama mysla robi mi sie nie dobrze.

Tyle roboty na stare lata.

O, nie!!!

A poza tym wole, jak nie ma :wink:

Ja podobnie. Miałem w projekcie, ale zrezygnowałem. Oprócz tego co powyżej odpadł mi dodatkowy komin i mam więcej miejsca w salonie. W zamian będę miał kuchnię kaflową.

Ostatnio byłem u bacy w bacówce. Też nie miał komina a ognisko się paliło na środku. Trochę dym szczypie w oczy ale da się wytrzymać.