Gość anty.. 21.11.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Jestem znudzona sex-em, co robić?Mąż jest kochany i mamy dopiero po 30 lat. Poradźcie coś, ale bez głupich tekstów. Anty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 znajdźcie sobie jakies inne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Seksuologia wątek nr 160 oddano głosów: 0 • unikam seksu benisia 20.11.2003 15:05 odpowiedz na list Od dłuższego czasu odrzuca mnie od seksu. Mąż jest kochany, czuły, mówi, że mnie kocha, że go podniecam i najchętniej to zaraz by się zemną kochał.A ja już nie mogę tego słuchać, boję się wieczorów i tego, że on znowu będzie się chciał kochać, a ja albo dam się przkonać i ulegnę (i może w trakcie się wciągnę i będzie ok., albo będę płakać w poduszkę) albo znów powiem nie, co pociągnie za sobą skwaszoną atmosferę wieczoru i pełne żalu i spojrzenie męża. Doszło do tego, że jak on chce mnie w ciągu dnia przytulić ja sztywnieję bo odbieram to jak wstęp do pieszczot przed którymi uciekam. Kocham męża, mamy dzieci, wspólne zainteresowania, własne mieszkanie, pracę, naprawdę jest nam ze soba dobrze, i było by super gdyby nie ten seks... • Re: unikam seksu sloggi 20.11.2003 17:04 odpowiedz na list Może powiedz mu szczerze, ze nie masz ochoty na sex. Z tym, ze wówczas nie powinnaś być zazdrosna jeśli zacznie ten seks uprawiać z inną panią. Sama rozumiesz - to są naturalne potrzeby organizmu.Nie powinna wymusza na mężu abstynencji tylko dlatego, że sama nie masz ochoty na uprawianie sexu.-- "Ząb za ząb, miłość za miłość" /.../Salon, nie za zbytnio w starym stylu • Re: unikam seksu evil.man 21.11.2003 00:26 odpowiedz na list No to rzeczywiscie jest super. Tylko gdyby nie ten maly drobiazg - seks. Dla faceta dobry seks, to polowa udanego zwiazku. I prosze sie nie oburzac, ale tak jest i nie tylko ja tak mysle. • Re: unikam seksu marcin1973 21.11.2003 13:52 odpowiedz na list Jakbym czytał moją żonę. Mam taki sam związek jeśli chodzi o seks. Prawie go nie ma. I wiesz co? Myślę o seksie z innymi kobietami. I pewno jestem bliski realizacji.Marcin > Od dłuższego czasu odrzuca mnie od seksu. Mąż jest kochany, czuły, mówi, że > mnie kocha, że go podniecam i najchętniej to zaraz by się zemną kochał.A ja > już nie mogę tego słuchać, boję się wieczorów i tego, że on znowu będzie się > chciał kochać, a ja albo dam się przkonać i ulegnę (i może w trakcie się > wciągnę i będzie ok., albo będę płakać w poduszkę) albo znów powiem nie, co > pociągnie za sobą skwaszoną atmosferę wieczoru i pełne żalu i spojrzenie > męża. Doszło do tego, że jak on chce mnie w ciągu dnia przytulić ja > sztywnieję bo odbieram to jak wstęp do pieszczot przed którymi uciekam. > Kocham męża, mamy dzieci, wspólne zainteresowania, własne mieszkanie, pracę, > naprawdę jest nam ze soba dobrze, i było by super gdyby nie ten seks... -------------------------------------------------------------------------------- Poleć ten adres swoim znajomym | Ustaw ten serwis jako Stronę Startową | Dodaj tę stronę do Ulubionych | Napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 21.11.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Może budowa domu ? To w nawiązaniu do innego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Znaleziono: 1 Leczenie zaburzeń seksualnych Kod: pmd03 Tytuł: Leczenie zaburzeń seksualnychCena: 47,60 49,50 Stan: W sprzedaży Wysyłka: Sprawdź koszty przesyłki Autor: Stanislav Kratochvil Data wydania: 2002 Format / Stron: 17x24cm, oprawa twarda / 230 ISBN: 83-207-1675-6 Wydawca: Iskry Kategoria: Podręczniki / Medycyna Opis: Monografia autorstwa wybitnego specjalisty seksuologa, poświęcona diagnozowaniu i leczeniu zaburzeń erekcji, ejakulacji, a także oziębłości, anorgazmii i pochwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Poczytaj sobie,złe forun wybrałaś MAŁŻEŃSTWO DOSKONAŁEVan de Velde Nasławniejszy w świecie podręcznik sztuki kochania - jest tłumaczonym na niemal wszystkie języki świata pozwala zgłębić tajemnicę - na czym polega doskonałość we dwoje. Książka ta uczy bowiem nie tylko technicznych możliwości odbywania stosunków płciowych w różnych pozycjach, ale przede wszystkim wyzwala ludzi z ograniczonego typu myślenia oraz z kompleksów, poczucia winy i lęków, które doprowadzały do rozwoju nerwic i do dysharmonii seksualnej w małżeństwie. SEKS W ŻYCIU KOBIETYSusan Quilliam Pierwsza, bogato ilustrowana publikacja seksualna o kobietach i dla kobiet, "Seks w życiu kobiety" rozpatruje wszelkie aspekty kobiecej płciowości. Od kołyski aż po jesień życia, każda z nas pozostaje istotą seksualną. Pięknie ilustrowana, bardzo dokładne rysunki, gorąco polecam dziewczynom oraz kobietom. Niektóre artykuły w/w książek były pomocny przy tworzeniu tej strony. Copyright & 2002 - 2003 design ::ep:: Wszelkie prawa zastrzeżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.11.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Jestem znudzona sex-em, co robić?... ...trudna sprawa. Jakaś odmiana, albo może zmiana lub zamiana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 10.11.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 niesamowite - ja się bez tego nie mogę obejść a Ty masz dość !!! Dzień bez orgazmu to dzień stracony - życie jest krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Może Ci trochę tej ochoty odstąpić?A tak serio to jesteś znudzona czy nie masz ochoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.11.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 No to rzeczywiście problem, nie zazdroszcze może trzeba partnera wymienić? Dałabym ci mojego - ja nie wiedzieć czemu ciągle mam na niego ochotę Ale chyba lepiej nie ryzykować, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 14.11.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Jestem znudzona sex-em, co robić? Mąż jest kochany i mamy dopiero po 30 lat. Poradźcie coś, ale bez głupich tekstów. Anty... Pogadaj na spoko z mężem jak się sprawa ma i zaproponuj mu trochę rzadziej np o połowę. Musicie obrać jakiś kompromis bo całkiem nie można się odwracać od partnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Jesteś znudzona ...... a mąż ?Może oboje sie nudzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 jeśli to nuda, to rusz wyobraźnią, podziałaj na inne zmysły - zapach,smak,wzrok,dotyk nieznanych może "zakątków",rusz w teren,zmień okoliczności,może dzieci przeszkadzają,albo zdarła się płyta, bo ciągle ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Ej, przeciez sprawdzono naukowo ze kobieta w wieku 30 lat przezywa kryzys zwiazany z sexsem. Mezczyzna wtedy za to nabiera ochoty. A potem ( tylko nie pamietam czy przy 40 czy kiedy ) jest odwrotnie - kobieta ma wzmozona ochote a mezczyzna kryzys. Sa nawet opracowane krzywe zapotrzebowania na sex obu plci w roznym wieku. Niestety ale krzywa faceta i facetki przez wiekszosc czasu sie mijaja - ale jest moment kiedy sie spotykaja - trzeba ten momnet wykorzystac No a w czasie gdy krzywe sie mijaja , czyli w czasie gdy nadchodzi znudzenie jednej osoby czy obu, cos zadzialac - tylko najgorzej jak sie nie chce nawet dzialac. Dowiedzono naukowo ze kobieta ma najwieksza ochote na sex w okresie dni plodnych - a wiec mozna wykorzystac te dni Raz slyszalam w tv porade psychologa - rozebrac sie , usiasc na przeciwko siebie i sie sobie przygladac ale nie dotykac sie, tylko sie przygladac. Jesli poczujemy ochote to dalej tylko sie przygladac ( moze to nawet kilka dni trwac). A zblizyc sie jak juz bedzie sie rozpalonym do czerwonosci. Podobno taka kuracja wystarcza na kilka razy - po takim przygladaniu sie przez jakis czas bedzie sie napalonym na partnera Co do tych krzywych - slyszalam kiedys jedna rade - "gdy obniza ci sie krzywa, napij sie dobrego piwa ..." pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.11.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kostucha to najlepszy afrodyzjak. Tylko te niebezpieczne sporty to z umiarem. Można np. przejechać się 2 z tańszych sportów typu survival. Można się powspinać, ale sezon dla amatorów już zamknięty. Zabrać sięna pasażera do akrobacji powietrznych, rozpocząć kurs spadochronowy. Itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kostucha to najlepszy afrodyzjak. Tylko te niebezpieczne sporty to z umiarem. Można np. przejechać się 2 z tańszych sportów typu survival. Można się powspinać, ale sezon dla amatorów już zamknięty. Zabrać sięna pasażera do akrobacji powietrznych, rozpocząć kurs spadochronowy. Itp... hmmm czyli ze co ... bo : o co chodzi kroyena? Dobrze zmarznac czy akrobacje wprowadzic dla urozmaicenia sexu polecasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Hm, nie wiem, czy zauwazyliście ale pierwszy post był datowany sprzed roku Może juz nie jest znudzona........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.11.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Hm, nie wiem, czy zauwazyliście ale pierwszy post był datowany sprzed roku Może juz nie jest znudzona........ No i co , a dobrze wiedziec tak na zapas jak inni sobie radza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanics 16.11.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Jestem znudzona sex-em, co robić? Mąż jest kochany i mamy dopiero po 30 lat. Poradźcie coś, ale bez głupich tekstów. Anty... Mało napisałaś, ale przede wszystkim zadałbym sobie pytanie jaki seks mnie kręci, bo jakos nie moge uwierzyć, że wogóle nie masz ochoty na seks, tylko nie masz na niego ochoty z mężem. To rozumiem, bo po iluśtam latach małżeństwa seks wciąż z tą samą osobą, w tym samym łóżku w podobnych pozycjach każdemu by się znudził, dlatego trzeba sobie to jakoś urozmaicić. Z drugiej strony sądzę, że trwały związek pozwala na zajebisty seks, jaki nie będzie nigdy możliwy z jednorazowym partnerem, bo seks to coś więcej niż tylko doznanie cielesne. Osobiście też mam obecnie ten problem, bo spodziewamy się dzidziusia i możliwści mam ograniczone, ale trzeba sobie jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanics 16.11.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Hm, nie wiem, czy zauwazyliście ale pierwszy post był datowany sprzed roku Może juz nie jest znudzona........ Faktycznie... To chyba jakas prowokacja, kto wywlekł taki stary post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts