antek5 24.11.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Zgodzę się z Mechaniksem w sprawie ,że stały związek gwarantuje większą paletę doznań.Nie ma to jak wierność i zaufanie oraz pewność,że jest się tym jedynym i niezastąpionym.A w miarę upływu lat gdy związek dojrzewa seks jest jak dobre wino , które smakuje się z przyjemnością.Życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.01.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 zaskoczenie - jejku - ogromne zaskoczenie - nawet nei tym iz ktos jest sexem znudzony (nie wiem jak to mozliwe ) ale samym tematem na ktory w wyszukiwarce przez przypadek trafilem - toz to forum to nie tylko skarbnica wiedzy budowlanej ...... zaskocznoy jejku i to jak zaskoczony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.01.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 zaskoczenie - jejku - ogromne zaskoczenie - nawet nei tym iz ktos jest sexem znudzony (nie wiem jak to mozliwe ) ale samym tematem na ktory w wyszukiwarce przez przypadek trafilem - toz to forum to nie tylko skarbnica wiedzy budowlanej ...... zaskocznoy jejku i to jak zaskoczony jestem Szukałeś słowa "sex"? ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 06.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 zaskoczenie - jejku - ogromne zaskoczenie - nawet nei tym iz ktos jest sexem znudzony (nie wiem jak to mozliwe ) ale samym tematem na ktory w wyszukiwarce przez przypadek trafilem - toz to forum to nie tylko skarbnica wiedzy budowlanej ...... zaskocznoy jejku i to jak zaskoczony jestem Szukałeś słowa "sex"? ;-) ;-) A może w serwisie randkowym jareko zapodał "30 lat" -ki lub "znudzona" meżem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.01.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 nie - a tez tutaj 30-tki znudzone mezem znalesc mozna? Szukalem postu charliego dotyczacego szyb - i ten watek sie tez pojawil ku mojemu zaskoczeniu - jakze milemu wiec gdzie te 30-tki sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 22.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Toz to Woody Allen powiedzial kiedys - bodaj we "wszystko, co chcielibyscie...." , ze po slubie wzrasta liczba mezczyzn zamykajacych sie w lazience i czestotliwosc owych odosobnien (on to powiedzial wprost, ja troche dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts