mjudu 14.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czy można położyć/dać coś na deski na których będzie wylewana płyta. Coś co ich nie pobrudzi, a po odcięciu szolunku nie będzie problemu z położeniem tynku na sufit? ( po zwykłej foli robi się lustro i tynk się tego nie „czepia”) Myślałem o czymś takim jak folia porowata ale nie wiem czy zda ona egzamin, pytanie to zadaje bo być może jest coś takiego czego można użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 separbet to zwą...itp środki antyadhezyjne i pisać się naucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 14.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Naftę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 jak będziesz budował tak jak piszesz to ta chałupa długo nie postoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjudu 14.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Retrofood - jak masz tak odpowiadać na moje pytanie to wcale nic nie pisz, bo ja je skierowałem do tych ludzi, co coś wiedzą i mogą mi pomóc a twoje komentarze są zbędne. Reszcie z góry dziękuję za odpowiedzi tyle, że mi chodziło o coś, co nie będzie brudzić desek, bo zamierzam ich użyć do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 14.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Retrofood - jak masz tak odpowiadać na moje pytanie to wcale nic nie pisz............. Mjudu, prawie 2 lata na forum a zachowujesz się jakbyś miał tyle stażu co dżem ważności... Tak a propos, nie myślałeś o zmianie treści pytania na bardziej sensowną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Retrofood - jak masz tak odpowiadać na moje pytanie to wcale nic nie pisz............. Mjudu, prawie 2 lata na forum a zachowujesz się jakbyś miał tyle stażu co dżem ważności... Tak a propos, nie myślałeś o zmianie treści pytania na bardziej sensowną? Myślałem, że dżem ma około 2 lat ważności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjudu 18.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Proszę o więcej rad. Jak można to bardziej związane z tematem Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy można położyć/dać coś na deski na których będzie wylewana płyta. ... spróbuj płyty gipsowo- kartonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 18.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy można położyć/dać coś na deski na których będzie wylewana płyta. ... spróbuj płyty gipsowo- kartonowe tylko przed betonowaniem trzeba je pokryć środkiem antyadhezyjnym (np. separbet, olform 2), żeby beton nie przywarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 albo nie smarować - i niech przywrze /potem tylko przeszpachlowac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 18.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 albo nie smarować - i niech przywrze /potem tylko przeszpachlowac/ Fakt, jest to pomysł. Żadnych strat na materiale a sufit niskim kosztem gładki jak pupa niemowlęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Najgebaur 04.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jest lepszy pomysł mój też miałem taki problem bo chciałem wykorzystać później deski wystarczy na folie posypać piaskiem a po zdjęciu desek i fili mocno przetrzeć strop jakimś druciakiem albo miotełką i tynk się trzyma pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts