kuba80max 02.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 witam. dokładnie kolego masz racje sam akryl 1,50 m . a np. przy 600m akrylu ile musi byc . ludzie by chcieli za darmo a tak sie nie da. mowie niektorzy.robie z tym czesto to wiem. mowie gosciowi tak panie kup pan knaufa grunt bo te sciany stalina widziały facet mowi nie bo juz kupiłem w tesco za 5 zł a chce cuda no czasem to idzie zwaryjowac .ostyatnio dzwoni babka mowi ze chce ale wiecej nie da niz 3 zł za metr i zali sie ze szuka wykonawcy poł roku no szał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba80max 02.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 co do tematu pomałowaniw dwukrotne plus grunt plus poprawki. 9 zł m2 co to masz jak to jest drogo to ja nie wiem kazdemu sie tak wydaje wymalowac co to jest . zawsze mowie masz spruboj . kazdy kozak jak jeszcze nie probowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geddeon 02.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest mnóstwo roboty ale nie każdy sobie z tego zdaje sprawę.... Niestety żeby uzyskać efekt musi być odpowiedni nakład pracy. A odpowiedni nakład pracy niestety musi troche kosztować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba80max 02.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a co najgorsze jak ktos mi mowi panie jak najtaniej bo nie mam pieniedzy to zaraz dziekuje tej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 30.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 musi troche kosztować..... Godzina pracy mojego malarza kosztowała 25 zł. przy cenie 7zł/m2 - licząc po równo na majstra i pomocnika. Wydaje się trochę za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 30.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a co najgorsze jak ktos mi mowi panie jak najtaniej bo nie mam pieniedzy to zaraz dziekuje tej osobie. takze takich omijam,pokutuje stara mentalnosc ze adm wymaluje i komuna za darmo da...na szczęscie te czasy minęły ale stare myslenie pozostaje. Co do tematu,ja biore srednio 6-10 zl/m.kw malowania na gotowo,cena oscyluje w zaleznosci od pracochlonnosci prac,powierzchni,jeden kolor czy dwa...takie czynniki decydują. Malowanie elewacji drozej 15-20 zl/m.kw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 03.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 2 zł./m2 od warstwy pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 04.08.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 2 zł./m2 od warstwy pasuje? U ciebie nawet za 100 zł od metra bym nie malował..zgadnij czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 04.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiaterwiater napisał: 2 zł./m2 od warstwy pasuje? U ciebie nawet za 100 zł od metra bym nie malował..zgadnij czemu Innych też oświeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 05.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 jest to coś co się wynosi z domu rodzinnego,od małego dzieciaka...to szacunek dla pracy drugiego człowieka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 05.08.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 coś co się wynosi z domu rodzinnego Teraz rozumiem. Tylko jak to się ma do normalnej odpowiedzi na zadane pytanie?? JarzyQ zapytał, ile bierze malarz na gotowo. Ja odpowiadam pytaniem, czy pasuje mu 2zł./m2 od warstwy? Ty się czepiasz, bo zrozumiałeś na opak. powinny dać ci do myślenia, ale jak widać nie dały. Zrozumiałem, ze trzeba by łopatologicznie, ale nie potrafię. Niestety, nie wyniosłem tego z rodzinnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 06.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 odpowiadając w ten sposób(2zl/m.),narazasz sie na takie odpowiedzi,poza tym ze nie wnosisz nic do tematu poza bezsensowną ironią. Wiadomo że za tyle nikt nie pomaluje ale ty musisz pytac..... pozdrawiam i skonczmy te zasmiecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 07.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A ile jest w stanie malarz pomalować metrów dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 08.08.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mój rekord to 178 m. kw. od 9 do 24.00 ...musialem pomalowac caly salon orange,oczywiescie wielokolorowo....to byla takze moja rekordowa dniówka...oczywiscie dostali rabat:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 08.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no wlasnie tak sie zastanawiam czy sam zdążę pomalować swój dom ale mam ponad 700metrów do pomalowania więc będzie ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 09.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 My płaciliśmy7zł. za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie wiem czy to lenistwo czy po prostu zmęczenie całą budową daje o sobie znać? Po trochu wszystko a do tego 1 malowanie domu (to nie 2 pokoje w bloku) powierzyłam fachowcom. Jak czytam, że ludzie malują swoje domy (wewnątrz oczywiście) to jestem pełna podziwu dla ich heroizmu i zdolności a także organizacji, bo ja musiałabym chyba wziąć miesiąc urlopu i tak nie wiem czy by starczyło. Zostawiłam sobie łazienki i kotłownię i mały wiatrołap. U mnie wzięli na gotowo z gruntowaniem i poprawkami, 2 krotne malowanie (a czasem nawet 3 razy trzeba) - 7 zł/m i jestem zadowolona z ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 15.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 a ile płacicie za malowanie ze szpachlowaniem. Mój malarz zażyczył sobie 18zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba80max 16.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 szpachlowanie 11 zł zam2 malowanie 7 zł m2 dobrze ci policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 28.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jak się teraz sprawy (i ceny) mają? Szukam malarza do pomalowania domu. Na maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts