1Gabrysia 05/14/09 09:12 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Witam,mój Tata znany wielu Forumowiczom jako tomek1950 jest bardzo ciężko chory. Miał rozległy wylew. Wczoraj był raz operowany, a przed chwilą skończyła się druga operacja. Będzie utrzymywany w stanie śpiączki farmakologicznej aż do poniedziałku. Jego stan jest bardzo poważny. Jedyne co mu może teraz pomóc to wszelkie wsparcie, dobre myśli i modlitwy. Wiem, że społeczność Muratora jest dla mojego Taty ogromnie ważna. Dlatego chciałabym prosić wszystkich, którzy go znają o duchowe wsparcie, dobre myśli, modlitwy...Wiem, że ludzie ciężko chorzy, nieprzytomni czują takie wsparcie i ono im pomaga.Bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefer 05/14/09 09:46 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 No to mnie załamałaś. Mam nadzieję, że wszystko skończy się na strachu i niebawem będziemy wspólnie pić piwo.Pocałuj Tomka ode mnie bardzo mocno.Gdyby była potrzebna jakaś pomoc w W-wie - daj znać. Jestem do dyspozycji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost34 05/14/09 10:01 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Twój Szanowny i Wspaniały Tato..ma wszelkie "duchowe" we mnie wsparcie ..jeśli tylko byłoby czegokolwiek potrzeba daj znac w miare mozliwosci..na pewno pomoge..jak tylko bede mógł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloneczko 05/14/09 10:36 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Ja też trzymam kciuki. Tata jeszcze tyle ma do zrobienia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chef Paul 05/14/09 10:36 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 ... bardzo smutna wiadomość ... miałem nadzieję po przyjeździe do Polski odwiedzić go w Komturii i wspólnie pogrillować ... Jeżeli mogę w czymś pomóc z Florydy to proszę o kontakt na PW Mam nadzieję jednak, że w miarę szybko wróci do zdrowia i pelni sił. Wierzę w to. Pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedii 05/14/09 10:37 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Nie chce mi się wierzyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponury63 05/14/09 10:37 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Trzymam mocno za rychłe i pełne wyzdrowienie, niech wszystkie dobre moce mają Tomka w swej opiece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia-Anbudowa 05/14/09 10:51 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 bardzo mocno trzymamy kciuki za zdrowie Tomka Gosia i Jurek z Olkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joola 05/14/09 10:58 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Tomku, trzymamy kciuki....wracaj do zdrowia...nie mogę uwierzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobiczek 05/14/09 11:05 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 "Stary Ryj" z niego, więc na pewno uda się. Te stare maja siłę wewnątrz niezwykłą.Uda się i uda się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lump praski 05/14/09 11:19 PM Zgłoś naruszenie Share Posted May 14, 2009 Tomku.......ostatnia wiadomoscia od Ciebie byla pelna optymizu notatka ze sie spotkamy ..... . Wierze, ze wkrotce wyzdrowiejesz ......myslami jestem z Toba i Twoja rodzina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19501719500414 05/15/09 03:51 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 wróci,jestem o tym przekonany,powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DPS 05/15/09 04:20 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Będę bardzo modlić się za Niego i wierzę, że wróci do zdrowia - Jego wiara i optymizm zawsze były ogromne, teraz Mu pomogą. Myślę bardzo i bardzo smutno, że musi przez to przechodzić. Jeśli tylko mogłabym w czymś jeszcze pomóc, może załątwić jakies lekarstwa z Niemiec - tylko dajcie znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayland 05/15/09 05:03 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Gabrysiu trzymajcie się mocno w tych trudnych dla Was chwilach! Nie można tracić nadziei. Jest szansa, są rokowania więc tego wszyscy się będziemy trzymać i wierzyć, że Komtur wróci do komturni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
braza 05/15/09 05:56 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Trudno mi w to uwierzyć ... Będzie dobrze ... musi być dobrze ... Proszę uściskać Tatę ode mnie i powiedzieć Mu, że czekamy tu na Niego wszyscy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Gabrysia 05/15/09 06:05 AM Author Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Kochani,bardzo dziękuję Wam za wsparcie duchowe i słowa otuchy. To jest właśnie to, czego najbardziej mój Tata i nasza rodzina potrzebujemy. I tylko to może w tej chwili mu pomóc. Lekarze robią swoje. Tata leży w szpitalu w Olsztynie, Mama jest przy nim codziennie. Trzeba czekać. Ten wylew był prawdopodobnie spowodowany wypadkiem samochodowym. W piątek Tata zatrzymał się przed przejazdem kolejowym, a ktoś w niego wjechał bardzo mocno w tył. Tata był obejrzany przez neurologa i ortopedę, ale nic nie stwierdzili. Kilka dni później z niezwykle silnym bólem głowy, a zaraz potem utratą świadomości został zabrany karetką do szpitala. Okazało się, że to rozległy wylew. Będę Was informować o zmianach i bardzo proszę o wszelką modlitwę, wsparcie, dobre myśli, energię.... i co tam jeszcze przyjdzie Wam do głowy.Wiem, że do Tomka to dotrze.Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamles 05/15/09 06:16 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 też wspieram i wierzę, że będzie dobrze, musi być dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia.malczewska 05/15/09 06:23 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Gabrysiu kochana, modlimy się za niego i czekamy na jakiekolwiek wieści od ciebie, wierząc że nastąpi poprawa .... Jeżeli możesz to informuj nas o tym, proszę, bo siedzimy tutaj w strasznej niepewności i nie możemy się pozbierać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retrofood 05/15/09 06:25 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Jestem z Wami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paty 05/15/09 06:29 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 15, 2009 Boże jak smutna wiadomość, jak w jednej chwili może runąć cały świat, jak często nie doceniamy tego co mamy , Tomku trzymaj się , modlę się za Ciebie, Dasz rade!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts