Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie,

świeże informacje od Tomka. Internistycznie ma się nieco lepiej. W nocy miał 38 z groszami, ale w dzien 36,6 stopni Celsjusza, a co najważniejsze głowa nie była gorąca, goi się. Opuchlizna się trochę zmniejszyła i wyglądał dziś nieco lepiej. Neurologicznie to nikt nic nie powie, ale miał dziś silniejsze odruchy, więc zwiększono mu dawkę środków usypiających. Jutro po obchodzie (czyli do 12 mniej więcej) mu je odstawią i będą czekać aż się wybudzi. Trwa to od 6 godz do nawet dwóch dni. Piszcie do Tomka, bo jutro będziemy mu intensyfikować czytanie Waszych postów, żeby się szybko a skutecznie obudził.

Majka ogromnie Wam dziekuje za wszystko, ale nie ma sama siły pisać.

Pozdrawiam wszystkich.

Gabrysia

Tomku

widziałam Komturię :D cudowne miejsce . Ludzi spotkałam też wspaniałych

i szalenie zakochanych a mnie osobiście bardzo chwyta za serce jak ludzie się kochają :D ...a co romantyczka jestem :)

Przypomniałam sobie o tym uczuleniu i dlatego ciasteczko z brzoskwinią ...a Ty

które wybierasz ??? ( szybko robiłam bo cały dzień biegałam ) .

Byłam na 18 na Mszy i swieczkę zapaliłam w Twojej intencji żeby wszytsko się odbyło szybko ( postawić na nogi ) łatwo ( bez żadnych kłopotów ) i przyjemnie ( wspiera Cię tyle Ludków więc nie może byc inaczej )

http://fulereny.blink.pl/mum/c.1.jpg

http://fulereny.blink.pl/mum/c.2.jpg

słonik z czekolady to na szczęście :) oby zawsze było z Tobą i nigdy nie opuszczało ani Ciebie ani Twojej Rodziny i Przyjaciół .

Do jutra .....

Witajcie,

świeże informacje od Tomka. Internistycznie ma się nieco lepiej. W nocy miał 38 z groszami, ale w dzien 36,6 stopni Celsjusza, a co najważniejsze głowa nie była gorąca, goi się. Opuchlizna się trochę zmniejszyła i wyglądał dziś nieco lepiej. Neurologicznie to nikt nic nie powie, ale miał dziś silniejsze odruchy, więc zwiększono mu dawkę środków usypiających. Jutro po obchodzie (czyli do 12 mniej więcej) mu je odstawią i będą czekać aż się wybudzi. Trwa to od 6 godz do nawet dwóch dni. Piszcie do Tomka, bo jutro będziemy mu intensyfikować czytanie Waszych postów, żeby się szybko a skutecznie obudził.

Majka ogromnie Wam dziekuje za wszystko, ale nie ma sama siły pisać.

Pozdrawiam wszystkich.

Gabrysia

Gabrysiu, dziękuje za świetne informacje, zmniejszona opuchlizna, brak gorączki to bardzo dobre objawy. Jutro będzie jeszcze lepiej.

Proszę uściskaj mocno Majkę i Jaśka ode mnie, jestem przy nich myślami

Tomku brawo!!! walcz dalej, jesteś twardy facet, wszyscy wierzymy tu w Ciebie

śle dobrą energie

Maksiu

Tomku, nie znamy sie realnie, niewiele tez wirtualnie, ale czytajac Ciebie czulam, ze jestes czlowiekiem zyczliwym, uczynnym, a na Forum cieszysz sie ogromna sympatia i autorytetem :-)

Nie wyglupiaj sie wiec i szybciorem wracaj przed klawiature i do Rodziny, milych obowiazkow i zobacz ... wiosna w pelni ... Maj jest taaaki piekny .. nie czas na sen, nie czas na slabosc ...

Zaklinam dobre Bozki, aby byly przy Tobie i Twojej Rodzinie ... aby pozwolily podniesc sie z lozka i wrocic do cieplego Domu ...

Tomku, czekamy tutaj na Ciebie :-)

beata