OK 17.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 I ja jestem, a myślami przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Obok Redakcja przygotowała specjalny wątek - nie wiem tylko czy serwery wydolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Czyli dobra redakcja nie jest zla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 nie wiem czy coś się zmieniło, ale nie można było tam wpisów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ...może o 21:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 17.05.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witajcie,świeże informacje od Tomka. Internistycznie ma się nieco lepiej. W nocy miał 38 z groszami, ale w dzien 36,6 stopni Celsjusza, a co najważniejsze głowa nie była gorąca, goi się. Opuchlizna się trochę zmniejszyła i wyglądał dziś nieco lepiej. Neurologicznie to nikt nic nie powie, ale miał dziś silniejsze odruchy, więc zwiększono mu dawkę środków usypiających. Jutro po obchodzie (czyli do 12 mniej więcej) mu je odstawią i będą czekać aż się wybudzi. Trwa to od 6 godz do nawet dwóch dni. Piszcie do Tomka, bo jutro będziemy mu intensyfikować czytanie Waszych postów, żeby się szybko a skutecznie obudził.Majka ogromnie Wam dziekuje za wszystko, ale nie ma sama siły pisać.Pozdrawiam wszystkich.Gabrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gabrysiu, trzymajcie się mocno - Wasza siła jest potrzebna Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nareszcie wieści. Lepsze wieści A jutro będą jeszcze lepsze Tomku, śpij szybko i zbieraj siły bo na leniuchowanie masz już niewiele czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gabrysia, kochamy Cię za takie wieści !!!! Będziemy pisać ile się da, jest nas coraz więcej i to też nas podtrzymuje na duchu Wszyscy w bloczkach na 21.30??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 17.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku widziałam Komturię cudowne miejsce . Ludzi spotkałam też wspaniałych i szalenie zakochanych a mnie osobiście bardzo chwyta za serce jak ludzie się kochają ...a co romantyczka jestem Przypomniałam sobie o tym uczuleniu i dlatego ciasteczko z brzoskwinią ...a Ty które wybierasz ??? ( szybko robiłam bo cały dzień biegałam ) . Byłam na 18 na Mszy i swieczkę zapaliłam w Twojej intencji żeby wszytsko się odbyło szybko ( postawić na nogi ) łatwo ( bez żadnych kłopotów ) i przyjemnie ( wspiera Cię tyle Ludków więc nie może byc inaczej ) http://fulereny.blink.pl/mum/c.1.jpg http://fulereny.blink.pl/mum/c.2.jpg słonik z czekolady to na szczęście oby zawsze było z Tobą i nigdy nie opuszczało ani Ciebie ani Twojej Rodziny i Przyjaciół . Do jutra ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witajcie, świeże informacje od Tomka. Internistycznie ma się nieco lepiej. W nocy miał 38 z groszami, ale w dzien 36,6 stopni Celsjusza, a co najważniejsze głowa nie była gorąca, goi się. Opuchlizna się trochę zmniejszyła i wyglądał dziś nieco lepiej. Neurologicznie to nikt nic nie powie, ale miał dziś silniejsze odruchy, więc zwiększono mu dawkę środków usypiających. Jutro po obchodzie (czyli do 12 mniej więcej) mu je odstawią i będą czekać aż się wybudzi. Trwa to od 6 godz do nawet dwóch dni. Piszcie do Tomka, bo jutro będziemy mu intensyfikować czytanie Waszych postów, żeby się szybko a skutecznie obudził. Majka ogromnie Wam dziekuje za wszystko, ale nie ma sama siły pisać. Pozdrawiam wszystkich. Gabrysia Gabrysiu, dziękuje za świetne informacje, zmniejszona opuchlizna, brak gorączki to bardzo dobre objawy. Jutro będzie jeszcze lepiej. Proszę uściskaj mocno Majkę i Jaśka ode mnie, jestem przy nich myślami Tomku brawo!!! walcz dalej, jesteś twardy facet, wszyscy wierzymy tu w Ciebie śle dobrą energie Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 jak dobrze się czyta takie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek walczy - wie , ze czekamy tu wszyscy na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Po długiej przerwie odwiedziłam Forum... Dla Tomka!!! Wracaj szybko do zdrowia Tomeczku, bo bez Ciebie Forum nie jest takie jak dawniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, trzymaj się, to musi się udać trzymamy za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kropeczka ... zajrzyj na wątek o zlocie - wołam Cie od kilku tygodni na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Baby - cicho. teraz cwiczyc przed jutrem spiewanieWstawaj - szkoda dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ale fajnie, że trochę dobrych wiadomości... no to ślemy myśli dalej, coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomku, nie znamy sie realnie, niewiele tez wirtualnie, ale czytajac Ciebie czulam, ze jestes czlowiekiem zyczliwym, uczynnym, a na Forum cieszysz sie ogromna sympatia i autorytetem Nie wyglupiaj sie wiec i szybciorem wracaj przed klawiature i do Rodziny, milych obowiazkow i zobacz ... wiosna w pelni ... Maj jest taaaki piekny .. nie czas na sen, nie czas na slabosc ... Zaklinam dobre Bozki, aby byly przy Tobie i Twojej Rodzinie ... aby pozwolily podniesc sie z lozka i wrocic do cieplego Domu ... Tomku, czekamy tutaj na Ciebie beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 coby my słów i liniii melodycznej nie zapomnieli to podsyłam http://gothic2nk.wrzuta.pl/audio/07WVDmZ8A60/2plus1_-_wstawaj_szkoda_dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts