budzik 21.11.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Forumowicze ZWRACAM SIĘ O POMOC. CZY KTOŚ MONTOWAŁ OKNA "SOKÓŁKI", JAKA JEST ICH JAKOŚĆ, ILE MOŻNA DOSTAĆ RABATU??? CHODZI MI O OKNA DREWNIANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 odradzam, mam trzy lata, nieszczelne, pękają, reklamacji nie uwzgledniają podobno źle użytkowałem, proponuję zainteresować się inną firmą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pug 21.11.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 mam je także trzy lata - biała sosna - i poza tym, że musiałem je sam wyregulować aby sie otwierały i w jednym uszczelka się zniszczyła na odcinku ok 0,5 m - została przecięta, ale nie wiem w jaki sposób - to raczej nie mam większych problemów. Co do szczelności to faktycznie uszczelki mają niezaspecjalne, bo w większości z okien czuć leciutki powiew (taka permanentna mikrowentylacja ) ale mi osobiście to specjalnie nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 21.11.2003 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 ... Co do szczelności to faktycznie uszczelki mają niezaspecjalne, bo w większości z okien czuć leciutki powiew (taka permanentna mikrowentylacja ) ale mi osobiście to specjalnie nie przeszkadza. Wow! Dobrze wiedzieć!!! U nas do wentylacji ma służyć centralka z rekuperatorem, a nie spieprzone uszczelki. Dzięki za takie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 22.11.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Mieszkam 40km od Sokółki i kiedyś sam myślałem o tych oknach. Poszedłem do sklepu firmowego i zachciałem okien niemalowanych tzn. surowe drewno aby widzieć z jakiego drewna są wykonane i powiedziałem że nie chcę ram łączonych na wieloklin bo się rozsychają. Odpowiedź pana w sklepie: "jest to technologicznie dopuszczalne"Więc podziękowałem technologicznie i kupiłem plastyki M&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts