simko1 15.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 WitamMam pewien problem . W związku z planowanym remontem dachu dobudówki chcę otynkować ścianę do której przylega dobudówka-jak już oblachuję to potem tego nie zrobię. Tynkowanie muszę zrobić tanim kosztem co polecacie. Dodam że ściana jest ze szlaki ok 80cm. grubości więc styropianu nie będe kład tylko sam tynk. Tynkować chcę tylko tą jedną ścianę-zachodnią.Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 15.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 polecam piasek, cement, wapno i trochę chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simko1 15.05.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 już mam coś. Tylko proszę o dokładniejsze informacje-wyczytałem coś o 3 warstwach. Jakie proporcje a każdą warstwę i jak kłaść , jaka konsystencja k zaprawy na poszczególną warstwę?Chęci są, gorzej z funduszami bo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukla 16.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witammyśle że chodzi o tynk trzy warstwowy tradycyjny to proste daj wpierwpodkład cementowy ,drugą warstwe wapieno-cementwą i trzecią warstweto już ślichta i zatrzeć ją trzeba od i to cała robota ale każda warstwa musi wyschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simko1 27.05.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A jak jeszcze ktoś podałby mi przybliżone proporcje na poszczególną warstwę to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts