remontM4 15.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Moja "mądra" ekipa połozyła mi płytki.... W najbardziej widocznym od wejścia kącie mam sztukowanie o szerokości ok 3cm. Płytki sa 25x36 a na samym końcu mam pasek 25x3cm. Jak weszłam dzis do łazienki to sie rozpłakałam... Czy można to jakos naprawić? Czy mozna zdjąć płytki nie niszcząc ich? Jestem załamana Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 po miesiącu przestanie Ci to przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 16.05.2009 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Miałam podobny problem . "Genialny" kafelkarz zrobił mi takie sztukowanie w rogu toalety na wprost wejścia. Wkleiłam w ten róg lustro (na płytki) tzn. zrobił to szklarz na jakimś silikonie. Jest naklejone na obydwu ścianach i wygląda jakby tak miało być . Mam to już ponad 10 lat i na początku wiele osób mówiło - ale fajny pomysl - nie mając pojęcia jaka była przyczyna. Jeżeli nie lustro to może wstaw tam coś odwracającego uwagę np. wysoki wazon z "badylami" W ostateczności zerwij płytki, ale na pewno nie obędzie się bez strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts