daggulka 15.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pdaję dane do wpłaty dla Tomka ..... jeśli kogoś nie będzie na zlocie i nie będzie mógł uczestniczyć w licytacji na rzecz Tomka a chce przeznaczyć jakąś kwotę na potrzeby naszego Tomka lub jeśli najzwyczajniej chce pomóc ..... podaję konto.......Gabrysia to córka Tomka Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 mBank 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Skopiowałam u siebie i w KK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Poooooooszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I jeszcze raz poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i też ... poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dagdulka, dziewczyny, jesteście niesamowite...to konto, to dobry pomysł. byłam wczoraj w szpitalu. posiedziałysmy z Majką z godzinkę przy Tomku. wybieram się również dzisiaj... jestem na miejscu i będę zaglądać do Tomka codziennie - opowiem, jak jesteście wspaniałe. Tomek ma dobrą opiekę. cały czas jest monitorowany. cały czas czuwają nad nim lekarze. w Olsztynie jest doskonała neurochirugia, jedna z najlepszych w kraju... bądźmy dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 anesko kochana uściskaj od nas Komturową i Komtura i pisz, pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Anesko - jesteś na miejscu, więc może by nie zawracać głowy Gabrysi, ...kochana, który to szpital (jest wczesna poudarowa?),czy potrzebna krew, może potrzeba innej pomocy - pisz, pisz, a my bedziemy działać. Dziękuję Ci ,że tam jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 będę sie starać Gosiu...uściskam i pozdrowię Majkę, a Tomkowi wszystko opowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Anesko - jesteś na miejscu, więc może by nie zawracać głowy Gabrysi, ...kochana, który to szpital (jest wczesna poudarowa?),czy potrzebna krew, może potrzeba innej pomocy - pisz, pisz, a my bedziemy działać. Dziękuję Ci ,że tam jesteś Malka, Tomek lezy w szpitalu miejskim przy ul. Niepodległości, na OIOMIe. tam jest najlepsza opieka. dopiero w poniedziałek, po wybudzeniu, zapadnie decyzja, co dalej. na razie, niestety, trzeba czekać. wszystkiego będę dowiadywać się na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dagdulka, dziewczyny, jesteście niesamowite... to konto, to dobry pomysł. miałyśmy poczekać jeszcze kilka dni z tym kontem , ale pomyślałam, że im wcześniej zaczniemy zbierać tym lepiej - wiem, że żona Tomka nie ma w tej chwili do tego głowy , nie myśli wprzód - i to normalna rzecz .... dlatego ktoś inny musi pomyśleć ..... czekałam tylko na zielone światło od Gabrysi moja mam często powtarza , że ja chyba serca nie mam na swoim miejscu .... w takich tragicznych dla rodziny sytuacjach kiedy wszyscy są rozsypani na tysiąc kawałków - ja płaczę w łazience jak nikt nie widzi a potem zabieram się do roboty - ktoś w garści musi trzymać wszystkie sprawy .... już taki ze mnie praktyk Tomek wie , że ze mnie choleryk i twarda baba to jest faktycznie , ale tylko na zwnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dagdulka, dziewczyny, jesteście niesamowite... to konto, to dobry pomysł. miałyśmy poczekać jeszcze kilka dni z tym kontem , ale pomyślałam, że im wcześniej zaczniemy zbierać tym lepiej - wiem, że żona Tomka nie ma w tej chwili do tego głowy , nie myśli wprzód - i to normalna rzecz .... dlatego ktoś inny musi pomyśleć ..... czekałam tylko na zielone światło od Gabrysi moja mam często powtarza , że ja chyba serca nie mam na swoim miejscu .... w takich tragicznych dla rodziny sytuacjach kiedy wszyscy są rozsypani na tysiąc kawałków - ja płaczę w łazience jak nikt nie widzi a potem zabieram się do roboty - ktoś w garści musi trzymać wszystkie sprawy .... już taki ze mnie praktyk Tomek wie , że ze mnie choleryk i twarda baba to jest faktycznie , ale tylko na zwnątrz Dagulko chylę czoło dobrze, że jesteś dzień doberek Wszystkim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Gosia ... dobrze, że wszyscy jesteśmy - zawsze powtarzam, ze to co tu się dzieje na tym forum to powinniśmy opatentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Gosia ... dobrze, że wszyscy jesteśmy - zawsze powtarzam, ze to co tu się dzieje na tym forum to powinniśmy opatentować Daga myślę, że to se ne da. I my i to forum jest jednorazowe i żaden patent nie zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Anesca - donoś na bieżąco, na każdą informację czekam jak na zbawienie!!!! Daggulko - szacunek - ogromny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 szacunek to się Tomkowi należy .... on wie , ze czekamy i na pewno walczy .... niechby spróbowal tylko nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No ... niechby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A te już wstały .... U nas prądu nie było od rana, jak to na wsi, więc śpieszę "do banku" coby nie zamknęli Anesko, ty dziewczyno zasługujesz na duuuuuużego buziaka od nas!!!! Ucałuj ode mnie Tomka, jak będziesz w szpitalu i powiedz mu, że go strasznie kochamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ufff, już byłam - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts