aneska 16.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A te już wstały .... U nas prądu nie było od rana, jak to na wsi, więc śpieszę "do banku" coby nie zamknęli Anesko, ty dziewczyno zasługujesz na duuuuuużego buziaka od nas!!!! Ucałuj ode mnie Tomka, jak będziesz w szpitalu i powiedz mu, że go strasznie kochamy!!! Asiu, bez przesady... po prostu jestem w pobliżu. a i tak sie martwię, że nie mogę zrobić więcej. ...jak powiedziała Majka, Tomek na pewno słyszy i czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A te już wstały .... U nas prądu nie było od rana, jak to na wsi, więc śpieszę "do banku" coby nie zamknęli Anesko, ty dziewczyno zasługujesz na duuuuuużego buziaka od nas!!!! Ucałuj ode mnie Tomka, jak będziesz w szpitalu i powiedz mu, że go strasznie kochamy!!! Asiu, bez przesady... po prostu jestem w pobliżu. a i tak sie martwię, że nie mogę zrobić więcej. ...jak powiedziała Majka, Tomek na pewno słyszy i czuje. Anesko, kiedyś rozmawiałam z Komturami o moim Tacie, który przeszedł nieudany zabieg by-passów. Siedziałam przy nim jak był nieprzytomny na OIOM-ie i czytałam mu książki, które lubił, opowiadałam mu co się dzieje dokoła, snułam różne plany, włącznie z opowiadaniem o tym, że już czas, żeby został dziadkiem moich przyszłych dzieci (które potem zresztą się pojawiły i dziadkiem został ) i on tego słuchał wszystkiego .... Potem ... obudził się i wrócił do nas Był tam jeden kardiolog, który przy moim Tacie powiedział mi, że szkoda mojego czasu w szpitalu - "jest stary i nic się nie da zrobić" Oj, myslałam, że mu wtedy oczy wydrapię!!!!!! Poszłam na skargę do ordynatora i poprosiłam o zakaz zbliżania się tego palanta do mojego Taty ... Tato w śpiączce wyrywał sobie aparaturę do oddychania - tylko jak byłam przy nim i prosiłam go żeby był spokojny tego nie robił - więc Nasz Tomek na pewno też słyszy co mu mówimy, choć być może tak jak mój Tato nigdy nie będzie tego pamiętał Mój Tato ogromnie się cieszy, że jednak wrócił i został szczęśliwym dziadkiem mojej dwójki !!! Chociaż ma problemy neurologiczne i demencję, na razie wie kim są i uwielbia je obserwować ... Warto było siedzieć w szpitalu i nawijać o nich na ucho - szkoda, że nie widzi tego ten kardiolog ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Asiu,rozumiem, ja też tak siedziałam przy moim tacie gdy był po operacji raka mózgu... czytałam i głaskałam go po ręce...będzie dobrze z Tomkiem. zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Poszło. Powrotu do zdrowia Tomek - trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 16.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dziękuję Anesko. Oiom to nie jest dobre miejsce dla osoby po udarze, ale decyzja należy rodziny i lekarzy. ściskam Cię mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 16.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tyż poszło ... na spiryt do ...smarowanio plecków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 18.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dorzucam na witaminki, na wzmocnienie !!! Wracaj Tomku do nas szybciutko !!! WIARA CZYNI CUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 18.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Drodzy Przyjaciele.Bardzo ogromnie i z całego serca dziekuję tym, którzy wsparli moich Rodziców. Później będziemy się martwić, jak Wam się wszystkim odwdzięczymy (mam nadzieję, że to Tomek się będzie tym osobiście i z przyjemnoscią zajmował), a na razie chciałam serdecznie podziękować, tym od których dostaliśmy pomoc finansową:Ryszard z Wałbrzycha,Agnieszka z Olsztyna,Jolanta z Gdanska,Marzenna z Kołobrzegu,DPS,z Kostrzynia nad Odrą,Afrodyta,Ziaba,Gosia i Jurek,Bodzio G,Andrzej z Bierunia,Megana,Bonetka,Mały,Agnieszka z Aleji Dębów,Hodowla psów Blue of blues,Krzysztof z Brwinowa,Agnieszka z Gdańska,Marjucha.Bardzo serdecznie Wam dziękuję, że jesteście tacy dobrzy dla mojego Taty i z takim poświęceniem mu pomagacie.Tacy Przyjaciele to najcenniejszy skarb.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ode mnie też dziś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ode mnie też dziś poszło dwie godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 I ode mnie i myślę że od wielu jeszcze. I na pewno jest nas duużo więcej Fajnie by było JUŻ rozpocząć tą rehabilitację!! I żeby tak już tylko lepiej było i z górki....................! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 18.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 I poszło z życzeniami i buziakami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 19.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 o SWIFT i IBAN uprzejmie prosze...inaczej nie moge nic wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzisiaj już wtorek, a w poniedzialek miała byc decyzja o wybudzaniu. Cos wiadomo już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzisiaj już wtorek, a w poniedzialek miała byc decyzja o wybudzaniu. Cos wiadomo już? musisz przeczytać tyn wierchni wontek na głos żeby Tomek słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts