wietrzny 15.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 12 maja 2009 r przyjechali Panowie Monterzy z Futuradom , a dziś wieszamy wiechę.W sumie wieche można było zawiesić już 14 maja, ale tak szybko wszystko sie dzieje ,że nie zdążyliśmy:)) pozdrawiam i życzę tak szybkiej i przyjemnej budowy jak moja:) niebawem założe sobie dziennik , to pokaże Wam fotki z montażu pozdrawiam i powodzenia na Wasych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witaj, pozdrawiam i póki nie masz dziennika, podziel sie jakimiś wstępnymi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 witam i też czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 11.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Siedzę sobie wlaśnie przy kominku i piszę ... w moim domu oczywiście:)) podziele się z Wami doświadczeniami Teraz w jesienne dlugie wieczory znajde czas na wstawienie fotek z budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Rany....Ty to pan Tajemnica jestes Wyjdz juz zza tych kaszubksich gorek i napisz cos wiecej...czekamy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wietrzny, a czy Ty czasem nie pracujesz w tej firmie, która Ci tak szybko dom wybudowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 29.03.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Szanowni Forumowicze, wychodzę zza kaszubskich górek i już usprawiedliwiam moje długie milczenie. Po wybudowaniu domu,w którym mieszkam z rodziną podpisałem umowę z Futuradom o współpracy. Stałem się więc współpracownikiem firmy i z tego względu nie wypada mi udzielać się na forum , szczególnie anonimowo pod nickiem „wietrzny”.Cokolwiek napisałbym nt. jakości budowy, stosowanych materiałów, zużycia energii etc. postrzegane byłoby jako reklama. Jeśli chodzi o dziennik budowy zapraszam na stronę http://www.priebe.pl , na której znajdziecie zdjęcia z mojej budowy. Przykro mi ,że tak wyszło … tzn. jestem szczęśliwy Pozdrawiam Was Serdecznie Seweryn Priebe " Wietrzny " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts