Kretes 15.05.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czy ktoś przećwiczył, ma jakieś doświadczenia z montażem rekuperatora w już zbudowanym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavvelB 16.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Na jakim etapie masz dom? Ja jeszcze nie mam rekuperatora, ale mam już przygotowaną większą część instalacji wentylacyjnej. Kupiłem dom w stanie surowym, oczywiście w projekcie wentylacja grawitacyjna. Jeżeli masz podobną sytuację mogę coś więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 17.05.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Czy ktoś przećwiczył, ma jakieś doświadczenia z montażem rekuperatora w już zbudowanym domu? Ja montowałem rekuperator w domu, który miał już wylewki i tynki. Chyba się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 17.05.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dospel ma taki system koryt natynkowych.Robiłem to ostatnio .... i ładnie działa i całkiem nieźle wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dospel ma taki system koryt natynkowych. Robiłem to ostatnio .... i ładnie działa i całkiem nieźle wygląda. Czy masz na myśli może system Omega? Jak to wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 17.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cena jest zależna od zakresu prac i ilości materiału.Ale jest podobna do systemów podtynkowych.... no i nie trzeba rujnować połowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Cena jest zależna od zakresu prac i ilości materiału. Ale jest podobna do systemów podtynkowych.... no i nie trzeba rujnować połowy domu. A z czego są zrobione te kanały z jakiego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 17.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To są kanały styropianowe... można je pokryć masą tynkarską żeby sie odróżniały od ściany i/lub pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ma ktoś jeszcze doświadczenie z tym systemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts